Παναθηναϊκός: «Όλοι γνωρίζουν ποιοι είμαστε εμείς και ποιος είναι ο ΠΑΟΚ»

Παναθηναϊκός: «Όλοι γνωρίζουν ποιοι είμαστε εμείς και ποιος είναι ο ΠΑΟΚ»

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:04 - 01.02.2024 / Ανανεώθηκε: 14:48 - 01.02.2024

Ο Παναθηναϊκός δεν θα δώσει συνέχεια στη δημόσια αντιπαράθεση με τον ΠΑΟΚ για τον Λουτσέσκου, όμως έδωσε μία απάντηση με νόημα για τις πρακτικές της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε πως θα καταφύγει στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να απαντήσει στις συνεχόμενες συκοφαντίες και προσβολές που εκστομίζει εναντίον της ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Είναι μία νομική ενέργεια που αποφάσισαν από το Τριφύλλι, για να μην αφήσουν τον Ρουμάνο προπονητή να νιώθει ατιμώρητος.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση και σχολίασε την απόφαση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού , χαρακτηρίζοντας τη «πρωτοφανή, κωμική κίνηση». Με τη σειρά τους, οι «πράσινοι» τόνιζαν με νόημα πως δεν πρόκειται να εμπλακούν σε δημόσια αντιπαράθεση και δεν ανοίξουν διάλογο με τους «ασπρόμαυρους».

Αυτό που τόνιζαν από το Τριφύλλι είναι ότι «κατανοούμε την ανάγκη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να στηρίξει τον προπονητή της, πλην όμως όλοι στον χώρο του ποδοσφαίρου γνωρίζουν ποιος είναι ο Παναθηναϊκός και ποιος είναι ο ΠΑΟΚ».

Είναι ένα σχόλιο που έχει ξεκάθαρα να κάνει με την επιρροή που έχει η διοίκηση του Ιβάν Σαββίδη στις Ενώσεις της Βορείου Ελλάδας και κατ' επέκταση, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ. Με τον ΠΑΟΚ να θεωρείται η μία εκ των δύο ομάδων, μαζί με την ΑΕΚ, που επηρεάζουν καταλυτικά τα τεκταινόμενα στην Ομοσπονδία.

Σε πλήρη αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος απέχει πλήρως από το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου και στις εκλογές και στις διάφορες επιτροπές, έχει στην καλύτερη περίπτωση μόνο την ψήφο του ή ούτε καν αυτή.

Εξώδικο του Παναθηναϊκού στον Λουτσέσκου για συκοφαντική δυσφήμιση
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:58 - 01.02.2024

Εξώδικο του Παναθηναϊκού στον Λουτσέσκου για συκοφαντική δυσφήμιση

Στον Παναθηναϊκό είναι εξοργισμένοι με τη στάση του Ραζβάν Λουτσέσκου και προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη προκειμένου να αναγκάσουν τον προπονητή του ΠΑΟΚ να σταματήσει τις συκοφαντίες και τις προσβολές.

Δεν είναι τυχαίο ότι σε όλες τις ψηφοφορίες που αφορούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και τη Stoiximan Super League, πως ο ΠΑΟΚ ψηφίζει χωρίς αντιρρήσεις τις προτάσεις της ΕΠΟ, όπως την εκλογή του Φρόιντφελντ ως αρχιδιαιτητή ή τον συμπατριώτη του, Λίντμπεργκ για υπεύθυνο του VAR.