Με Ιωαννίδη και Χουάνκαρ στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων!

Χουάνκαρ, Φώτης Ιωαννίδης

i

Intime

Με Ιωαννίδη και Χουάνκαρ στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων!

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:28 - 01.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:46 - 01.02.2024

Ο Φώτης Ιωαννίδης και ο Χουάνκαρ πήραν μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης και τέθηκαν στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ για το κυριακάτικο ματς με τον Ολυμπιακό.

Το «οπλοστάσιο» του Φατίχ Τερίμ ενισχύεται πάρα πολύ εν όψει του ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων! Γιατί ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού είδε τον Φώτη Ιωαννίδη και τον Χουάνκαρ να τίθενται στη διάθεση του για το κυριακάτικο ματς με τον Ολυμπιακό!

Οι δύο ποδοσφαιριστές πήραν μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης (1/2) και έχουν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις. Προφανώς, προκειμένου να μην αντιμετωπίσει ανάλογα προβλήματα υποτροπής, θα περιμένει τους Ιωαννίδη και Χουάνκαρ να προπονηθούν κανονικά και τις επόμενες ημέρες.

Συνεπώς, ο Τερίμ δεν υπολογίζει για την Κυριακή τους τραυματίες Σπόραρ, Βαγιαννίδη και Βέρμπιτς, καθώς και τους μακροχρόνια απόντες Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν. Όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Τούρκου, ο οποίος ελπίζει για πρώτη φορά να έχει μικρό αριθμό απουσιών.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για τη σημερινή προπόνηση: «Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ξεκίνησε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο ντέρμπι «αιωνίων».

Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο έκαναν αποφόρτιση. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρές εστίες. 

Στην προπόνηση με την ομάδα μπήκαν και οι Ιωαννίδης, Χουάνκαρ. Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σπόραρ, Βέρμπιτς και θεραπεία οι Βαγιαννίδης, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.