Αποκάλυψη: Ολόκληρο το εξώδικο του Παναθηναϊκού στον Λουτσέσκου - «Ανακάλεσε τώρα, αλλιώς...» (pics)

Αποκάλυψη: Ολόκληρο το εξώδικο του Παναθηναϊκού στον Λουτσέσκου - «Ανακάλεσε τώρα, αλλιώς...» (pics)

Βασίλης Μοιρώτσος 15:05 - 01.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:26 - 01.02.2024

Το Sportal φέρνει στη δημοσιότητα ολόκληρο το εξώδικο του Παναθηναϊκού προς τον Ραζβάν Λουτσέσκου, με το οποίο του ζητάει να βγει δημόσια και να ανακαλέσει όλα όσα έχει πει κατά καιρούς ο Ρουμάνος για τους «πράσινους».

Χαμός εδώ και λίγη ώρα μεταξύ Παναθηναϊκού - ΠΑΟΚ - Λουτσέσκου. Οι πράσινοι αποφάσισαν να μην αφήσουν αναπάντητα τα όσα κατά καιρούς λέει για εκείνους ο Ραζβάν Λουτσέσκου και του έστειλαν εξώδικο με το οποίο του ζητούν να ανακαλέσει δημόσια.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε στον Παναθηναϊκό λέγοντας μεταξύ άλλων πως «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την αποστολή εξωδίκου στον προπονητή μας, προχωράει σε μια πρωτοφανή κωμική κίνηση, νομίζοντας πως έτσι θα σταματήσουν να ακούγονται οι αλήθειες οι οποίες αποτυπώνονται στα πέναλτι που έχει κερδίσει η κάθε ομάδα και τα εις βάρος της τη φετινή σεζόν και όχι μόνο».

Από τον Παναθηναϊκό υπήρξε νέα αντίδραση, με τους ανθρώπους του τριφυλλιού να αναφέρουν πως «όλοι στον χώρο του ποδοσφαίρου γνωρίζουν ποιος είναι ο Παναθηναϊκός και ποιος είναι ο ΠΑΟΚ».

Και όλα αυτά; Μόλις λίγες μέρες πριν από τους μεταξύ τους αγώνες για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το Sportal φέρνει στη δημοσιότητα το εξώδικο που έχει αποσταλεί από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς τον Ραζβάν Λουτσέσκου, με τους «πράσινους» να έχουν μέσα μία σειρά από δηλώσεις του Ρουμάνου προπονητή ο οποίος μιλάει για συστηματική διαιτητική βοήθεια προς τον Παναθηναϊκό.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω του εξώδικου, το οποίο το έχει στείλει τόσο στα ελληνικά, όσο και στα ρουμάνικα, ζητάει από τον προπονητή του ΠΑΟΚ να ανακαλέσει δημόσια και στα Μέσα στα οποία είχε κάνει όλες αυτές τις δηλώσεις, διαφορετικά η υπόθεση θα πάρει τη νομική οδό.

Δείτε παρακάτω το εξώδικο που έστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς τον προπονητή του ΠΑΟΚ