Καρβαλιάλ: «Σημαντικό και όχι τελικός το ντέρμπι - Καλός "πονοκέφαλος" η ευρωπαϊκή λίστα»

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ

i

© Intime

Καρβαλιάλ: «Σημαντικό και όχι τελικός το ντέρμπι - Καλός "πονοκέφαλος" η ευρωπαϊκή λίστα»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:06 - 02.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:06 - 02.02.2024

Δηλώσεις εν όψει Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός παραχώρησε ο Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος στάθηκε στον χαρακτήρα που θα έχει το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

O Ολυμπιακός δίνει μία δύσκολη μάχη την ερχόμενη Κυριακή, αντιμετωπίζοντας μακριά από την έδρα του τον Παναθηναϊκό. Το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League έχει και βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού τις δύο ομάδες χωρίζουν τη δεδομένη στιγμή τρεις βαθμοί. 

window.setTimeout(function (){const cssHref='https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566';if (!document.querySelector(`[href="${cssHref}"]`)){let scriptCss=document.createElement('link');scriptCss.href=cssHref;scriptCss.rel='stylesheet';scriptCss.type='text/css';document.body.appendChild(scriptCss);}const scriptSrc='https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js';if (!document.querySelector(`[src="${scriptSrc}"]`)){let scriptTag=document.createElement('script');scriptTag.src=scriptSrc;scriptTag.defer=true;scriptTag.onload=function (){let widgetLoaderConfig={CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com',ODD_CLIENT: 'default',APP_LINK: 'desktop',API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/',API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e',LANG: 'el',REQUEST_INTERVAL: 30,ENABLE_BET_SLIP: false,AUTHOR: false,THEME: "light",TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr",LINK_OPTIONS_V2: {'player': {'url': '/podosfairo/paixtes/{playerId}'},'team': {'url': '/podosfairo/{teamId}'},'tournament': {'url': '/podosfairo/diorganoseis/{tournamentId}'},'match': {'url': '/podosfairo/agonas/{matchId}','sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'}},'configuration': {'newWindow': false},'standings_tournament': {'url': '/podosfairo/diorganoseis/{standingsId}/vathmologies'}}};window.setTimeout(function (){new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig);}, 200);};document.head.appendChild(scriptTag);} else {new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig);}}, 0);

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ παραχώρησε δηλώσεις για το παιχνίδι και στάθηκε στον χαρακτήρα του αγώνα. Ο ίδιος τόνισε πως η αναμέτρηση δεν είναι «τελικός», όπως τονίζεται από πολλούς. Παράλληλα, μίλησε και για την ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού, λέγοντας πως είναι θετικό το ότι έχει πολλές λύσεις. 

Αναλυτικά ο Κάρλος Καρβαλιάλ μίλησε:

Για το τι διαφορετικό να περιμένει ο κόσμος συγκριτικά με τα δύο προηγούμενα πρόσφατα ντέρμπι: «Θα μιλήσω από την πλευρά του Ολυμπιακού. Η διαφορά που έχει αυτό το ντέρμπι με τα προηγούμενα είναι ότι πάμε με μεγάλη αυτοπεποίθηση προερχόμενοι από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Τις δύο προηγούμενες φορές ήρθαμε ισόπαλοι σε δύο πολύ ισορροπημένα παιχνίδια. Περιμένω ξανά ένα παιχνίδι έντονο που θα κριθεί ξανά από τις μικρές λεπτομέρειες. Έχουμε προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο και θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε».

Για το αν ο θεωρεί «τελικό»: «Όχι είναι σημαντικό. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αλλά δεν είναι καθοριστικό. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα».

Για το αν «πονοκεφαλιάζει» για την ευρωπαϊκή λίστα: «Υπάρχει ένας πονοκέφαλος με την έννοια πως πρέπει να διαλέξω αυτή τη στιγμή. Όμως πρόκειται για έναν καλό πονοκέφαλο όταν πρόκειται να διαλέξεις ανάμεσα σε πολλές λύσεις. Κακός πονοκέφαλος είναι όταν δεν έχεις λύσεις. Αυτή τη στιγμή νομίζω πως η ομάδα είναι πιο δυνατή, πιο ανταγωνιστική, έχει περισσότερες λύσεις και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τις δείξουμε μέσα στο γήπεδο».

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }