Πρώην παίκτρια του Survivor η νέα σύντροφος του Πασχαλάκη (;)

Πασχαλάκης - Αβραμάκη

i

© Intime

Πρώην παίκτρια του Survivor η νέα σύντροφος του Πασχαλάκη (;)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:12 - 02.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:13 - 02.02.2024

Η πρώην Survivor Σοφιάννα Αβραμάκη είναι όπως όλα δείχνουν η νέα σύντροφος του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Η Σοφιάνα Αβραμάκη και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι το νέο ζευγάρι της showbiz σύμφωνα με τις... φήμες. 

Η όμορφη γυμνάστρια βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας ενεργά μετά από τη συμμετοχή της στο Survivor κι όπως όλα δείχνουν αποτελεί το νέο αμόρε του διεθνή τερματοφύλακα.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή η ίδια συμμετέχει σε πάνελ ψυχαγωγικών εκπομπών με σκοπό να κάνει το δικό της σχόλιο για τα όσα γίνονται στον Άγιο Δομίνικο. Από την άλλη, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μετά από τον χωρισμό του με την τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου, δεν έχει απασχολήσει τα media ιδιαίτερα.

Τη συγκεκριμένη είδηση έκανε γνωστή ο Κωστής Ραπτόπουλος μέσα από την εκπομπή του κι ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ίδιος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, ενώ να θυμίσουμε πως ήταν αυτός που αποκάλυψε τον χωρισμό του Πασχαλάκη από την προηγούμενή του σχέση.

Δείτε τη Σοφιάννα Αβραμάκη:

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }