Διπλό πρόβλημα για τον Καρβαλιάλ εν όψει Λεωφόρου: Εκτός οι Μαρτίνς και Ρέτσος

Παναγιώτης Ρέτσος

i

Παναγιώτης Ρέτσος/©Intime

Διπλό πρόβλημα για τον Καρβαλιάλ εν όψει Λεωφόρου: Εκτός οι Μαρτίνς και Ρέτσος

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:39 - 02.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:00 - 02.02.2024

Εκτός αποστολής για το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό τίθενται οι Παναγιώτης Ρέτσος και Ζέλσον Μαρτίνς, οι οποίοι αποκόμισαν τραυματισμούς.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει μακριά από την έδρα του τον Παναθηναϊκό, την ερχόμενη Κυριακή (4/2), στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έμαθε πως δεν θα έχει στη διάθεσή του δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα απουσιάζουν από το ματς της Λεωφόρου.

Όπως όλα δείχνουν, σε πρώτο χρόνο, στην αποστολή δεν θα βρεθεί ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος αποκόμισε τραυματισμό στην προπόνηση της Πέμπτης (1/2). Ο νεαρός αμυντικός απέκτησε μία ενόχληση μετά την προετοιμασία, η οποία τελικά αποδείχθηκε πιο σοβαρή από ότι φάνηκε σε πρώτο χρόνο. 

Πλέον ερωτηματικό παραμένει το ποιος θα αντικαταστήσει τον Έλληνα στόπερ, με τον Νταβίντ Καρμό να συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες για αυτή τη θέση. Στο πλάι του θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Ανδρέας Ντόη, ο οποίος βρίσκεται πιο μπροστά στην κούρσα από τον Ζουλιάν Μπιανκόν. 

Σε δεύτερο χρόνο, ο Ολυμπιακός θα στερηθεί και τον Ζέλσον Μαρτίνς, ο οποίος επίσης αντιμετωπίζει πρόβλημα. Ο Πορτογάλος αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα και έτσι δεν θα μπορέσει να βρεθεί στην αποστολή του Κάρλος Καρβαλιάλ. Ο ίδιος δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Πέμπτης και έτσι δεν θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του συμπατριώτη του, τεχνικού. 

Το θετικό είναι πως ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα έχει στη διάθεσή του τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος επέστρεψε από το Κόπα Άφρικα. Το Μαρόκο αποκλείστηκε στη φάση των «16» από τη διοργάνωση την περασμένη Τρίτη και ως εκ τούτου, ο επιθετικός των «Πειραιωτών» θα είναι διαθέσιμος για τον προπονητή του.