Συμπλήρωσε κάρτες ο Ντόη - Ποιο ματς χάνει

Μαρέσκα - Ντόη

i

Μαρέσκα - Ντόη/©Intime

Συμπλήρωσε κάρτες ο Ντόη - Ποιο ματς χάνει

Γιάννης Λιβανός • 15:09 - 01.02.2024

Ο Αντρέας Ριχάρδος Ντόη συμπλήρωσε κάρτες στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και έτσι θα χρειαστεί να απουσιάσει σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού για τη Stoiximan Super League.

Το όριο καρτών συμπλήρωσε ο Αντρέας Ντόη την περασμένη Κυριακή (28/01) στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ως εκ τούτου θα αναγκαστεί να λείψει σ' ένα από τα επερχόμενα παιχνίδια των Πειραιωτών. 

Η ομάδα του Ολυμπιακού και οι ιθύνοντες του συλλόγου αποφάσισαν ο Ντόη να απουσιάσει από το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League, προκειμένου να εκτίσει την ποινή του.

Ο 20 χρονος αμυντικός αποφασίστηκε να λείψει από το παιχνίδι με τους Κρητικούς, για να μην χάσει το κρίσιμο-ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή στη Λεωφόρο.

Προφανώς ο συντελεστής δυσκολίας του παιχνιδιού με το «τριφύλλι» είναι μεγαλύτερος από εκείνον του ματς με τον ΟΦΗ και γι΄αυτό κρίθηκε σκόπιμο ο Ντόη να βρίσκεται στην ομάδα που θα διεκδικήσει το διπλό σε μία δύσκολη έδρα. Ο νεαρός στόπερ μάλιστα προέρχεται και από καλές εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό, ιδίως μετά τις γιορτές, ενώ την Κυριακή που μας πέρασε, ήταν αυτός που «άνοιξε» το σκορ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με ωραίο μακρινό σουτ

Στη δεύτερη ομάδα και σε απολογία ο Μαντί Καμαρά
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:10 - 01.02.2024

Στη δεύτερη ομάδα και σε απολογία ο Μαντί Καμαρά

Τον τελευταίο καιρό ο Μαντί Καμαρά έχει εκδηλώσει τάσεις φυγής από τον Ολυμπιακό και φαίνεται πως ψάχνεται για μεταγραφή. Την ίδια ώρα προστίθενται και κάποια παραπτώματα πειθαρχικής φύσεως του παίκτη που δυσχεραίνουν ακόμη περισσότερο την παρουσία του στο λιμάνι, προβάλλοντας πια την αποχώρηση από τον Πειραιά ως μονόδρομο.

Υπενθυμίζεται πως ο Ντόη φέτος έχει αγωνιστεί 22 φορές με την ερυθρόλευκη ριγωτή, πετυχαίνοντας και ένα τέρμα.