Στη δεύτερη ομάδα και σε απολογία ο Μαντί Καμαρά

Μαντί Καμαρά

i

©intime

Στη δεύτερη ομάδα και σε απολογία ο Μαντί Καμαρά

Γιάννης Λιβανός • 10:10 - 01.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:23 - 01.02.2024

Τον τελευταίο καιρό ο Μαντί Καμαρά έχει εκδηλώσει τάσεις φυγής από τον Ολυμπιακό και φαίνεται πως ψάχνεται για μεταγραφή. Την ίδια ώρα προστίθενται και κάποια παραπτώματα πειθαρχικής φύσεως του παίκτη που δυσχεραίνουν ακόμη περισσότερο την παρουσία του στο λιμάνι, προβάλλοντας πια την αποχώρηση από τον Πειραιά ως μονόδρομο.

Ο κύκλος του Μαντί Καμαρά στον Ολυμπιακό φαίνεται πως τελειώνει! Ο παίκτης εδώ και αρκετό καιρό ψάχνεται για μεταγραφή, θέλοντας να «ανοίξει» μία νέα σελίδα στην καριέρα του. 

Έπειτα και από τα παραπτώματα πειθαρχικής φύσεως στα οποία έχει υποπέσει ο παίκτης από τη Γουινέα, ο Ολυμπιακός τον «υποβίβασε» στη δεύτερη ομάδα του, με τον 27 χρονο παίκτη να μοιάζει πια ξένο σώμα στους ερυθρόλευκους. Το γεγονός ότι ο μέσος αργεί τόσο σε προπονήσεις όσο και σε συναντήσεις με την ομάδα αποτέλεσε από ότι φαίνεται την σταγόνα που ξεχείλισε στο ποτήρι των Πειραιωτών.

Από την ομαδα του Ολυμπιακού μάλιστα φέρεται να λένε τα παρακάτω για τον Καμαρά: «Κανείς δεν μπορεί να είναι αδιάφορος ή να αργεί στις προπονήσεις και κανείς δεν μπορεί να βάζει το όνομά του πάνω από τον σύλλογο. Πάντα το έμβλημα στη φανέλα θα είναι μεγαλύτερο από το όνομα στην πλάτη της φανέλας. Ως εκ τούτου ο Μαντί Καμαρά από αύριο θα προπονείται με τη Β ομάδα και θα αγωνίζεται σε αυτήν.

 Παράλληλα κλήθηκε σε απολογία για την απαράδεκτη συμπεριφορά των τελευταίων ημερών, τις συνεχείς καθυστερήσεις του στο μίτινγκ πριν την προπόνηση, τις ενοχλήσεις του σε παράγοντες της ομάδας ότι δε θέλει να παίζει άλλο στην Ελλάδα και θα εξεταστεί κάθε πτυχή αυτής της απαράδεκτης συμπεριφοράς που ξεκίνησε αρκετά πριν απο το ματς του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναΐκό».

Από το παιχνίδι Κυπέλλου και τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό, ο Καμαρά μετά και το χαμένο πέναλτι που είχε έδειξε να «παίρνει» την κάτω βόλτα. Η εκτέλεση δε πέναλτι του Μαντί ήταν άκρως απογοητευτική για έναν παίκτη με τόσα χρόνια πορείας στον Ολυμπιακό και με πέρασμα μάλιστα και από τη Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Μαντί Καμαρά ξεκίνησε καλά τη σεζόν και μέχρι πρότινος πρόλαβε να φορέσει την ερυθρόλευκη ριγωτή σε 29 ματς έχοντας πετύχει ένα γκολ, ενώ έδωσε και μία τελική πάσα. Στα παιχνίδια μέχρι το πρώτο μισό της σεζόν ο μέσος από τη Γουινέα είχε και αρκετά καλά παιχνίδια στα πόδια του, ενώ να σημειωθεί πως στις λίγες καλές μέρες που βρέθηκε ήταν χάρμα ιδέσθαι. 

Εντούτοις μετά τις γιορτές ο παίκτης παρουσιάζεται με ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο εντός αγωνιστικού χώρου. Στα ματς που αγωνίστηκε υπέπεσε σε αρκετά αχρείαστα λάθη, χωρίς την ίδια έμπνευση και ενέργεια που είχε στην αρχή της σεζόν.

Ήρθαν πλέον να προστεθούν και τα παραπτώματα του Καμαρά και κάπως έτσι «έδεσε» το γλυκό. Ο Ολυμπιακός για να τον τιμωρήσει τον «έστειλε» στην ομάδα Β, ενώ δεν αποκλείεται στο προσεχές διάστημα να σημειωθούν περαιτέρω εξελίξεις.

Το ενδεχόμενο μεταγραφής του Μαντί Καμαρά

Ως μονόδρομος πλέον προβάλλει η αποχώρηση του Μαντί Καμαρά από τον Ολυμπιακό. Ο διεθνής με την Εθνική της Γουινέας δεσμεύεται με τους Πειραιώτες μέχρι τον Ιούνιο, οπότε αν έφερνε μία πρόταση για να φύγει τώρα θα ήταν μία κατάσταση win-win και για τις δύο πλευρές. Τόσο για τον παίκτη, όσο και για τον Ολυμπιακό. 

Ενδιαφερόμενοι για τον Μαντί Καμαρά υπάρχουν και μάλιστα αρκετοί. Για την ακρίβεια η Χετάφε φαίνεται να είναι πολύ κοντά στον παίκτη και να θέλει να τον ντύσει στα χρώματα της. Οι Μαδριλένοι παρουσιάζονται έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση στον Ολυμπιακό.

Σεβίλλη, Λας Πάλμας και Μπετίς επίσης ερίζουν για την απόκτηση του Καμαρά και όπως όλα δείχνουν ο παίκτης με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα παίξει στη La Liga. Η Λας Πάλμας φέρεται να έχει ήδη κάνει μία διερευνητική επαφή για τον παίκτη.

Όπως όλα δείχνουν ο Μαντί Καμαρά ολοκληρώνει τη θητεία του στον Ολυμπιακό έπειτα από έξι σεζόν. Με τους Πειραιώτες έχει αγωνιστεί σε 210 παιχνίδια, βάζοντας 20 γκολ και μοιράζοντας 14 ασίστ.