Μλαντένοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός ξεπερνάει μία δύσκολη περίοδο»

Φίλιπ Μλαντένοβιτς

i

Intime

Μλαντένοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός ξεπερνάει μία δύσκολη περίοδο»

Μπάμπης Τσιμπίδας 22:42 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 22:47 - 31.01.2024

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είχε ανάγκη από την πρόκριση στο Περιστέρι και ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του για τη συνολική απόδοση τους.

O Φίλιπ Μλαντένοβιτς δεν πέτυχε ένα… σχεδόν buzzer-beater στην Τούμπα, αλλά το κατάφερε στο Περιστέρι. Με το γκολ που σκόραρε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, διαμόρφωσε το 2-0 για τον Παναθηναϊκό που έδωσε την πρόκριση κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Σέρβος αριστερός μπακ τόνισε πως η επιτυχία του Τριφυλλιού δεν ήταν εύκολη, με δεδομένες τις συνθήκες που κερδήθηκε. Ο Μλαντένοβιτς απένειμε τα εύσημα στον Μπερνάρ, για την «σκαφτή» μπαλιά του στη φάση του γκολ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μλαντένοβιτς στην Cosmote TV…

Για το γκολ που σκόραρε και την πρόκριση του Παναθηναϊκού: «Μία παρόμοια φάση είχε γίνει με τον ΠΑΟΚ και δυστυχώς δεν σκόραρα. Όμως το έκανα τώρα. Σήμερα τα πράγματα δεν ήταν εύκολα. Είχαμε στο μυαλό μας ότι έπρεπε να περάσουμε.

Αρχικά θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στους συμπαίκτες μου για όσα κάναμε. Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμφάνιση μας και την πρόκριση. Για ακόμη μία φορά, πρέπει να πω ότι πήρα μία ωραία μπαλιά από τον Μπερνάρ και κατάφερα να σκοράρω».

Για τη σημασία της πρόκρισης για τον Παναθηναϊκό: «Σημαίνει πολλά αυτή η νίκη και η πρόκριση. Είχαμε μία δύσκολη περίοδο και έπρεπε να την ξεπεράσουμε. Σημαίνει πολλά για το μομέντουμ μας. Επιστρέψαμε στις νίκες και συνεχίζουμε».