Μπαίνει ο Βέζο, μαθαίνει για Καμπράλ

Μπαίνει ο Βέζο, μαθαίνει για Καμπράλ

Διονύσης Βερβελές 20:40 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:40 - 03.02.2024

Ο Ολυμπιακός όλο και ενισχύεται με τους νέους του ποδοσφαιριστές…

Τελείωσε και το διαδικαστικό κομμάτι της μεταγραφής του Βέζο στον Ολυμπιακό την Παρασκευή, αφού ο ποδοσφαιριστής έκανε και την απαραίτητη παρουσίαση με φωτογραφίες και βίντεο. 

Έτσι επισκέφτηκε για πρώτη φορά το Καραϊσκάκη και από εκεί και πέρα έκανε και ένα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο Ρέντη. Από σήμερα όμως πλέον θα μπει κανονικά με την ομάδα. Ξεκινάει προπονήσεις κανονικά και ο νέος αμυντικός των «ερυθρόλευκων» από τη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα και θα ακολουθεί το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας. 

Βέβαια επί της ουσίας από τη Δευτέρα θα είναι σε κανονικό ρυθμό, αφού σήμερα ο Ολυμπιακός θα προπονηθεί έχοντας περισσότερο στο πρόγραμμά του την τακτική που θα ακολουθήσει στο ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Καθόλου απίθανο να μπει αποστολή

Ναι μεν θα είναι με μόλις μία προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα ο Βέζο, ωστόσο δεν αποκλείεται να τον συμπεριλάβει στην αποστολή ο Κάρλος Καρβαλιάλ για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Αυτό γιατί μετά από τον τραυματισμό του Ρέτσου οι επιλογές στην άμυνα λιγοστεύουν. Ντόη και Κάρμο αναμένεται να αγωνιστούν και από εκεί και πέρα υπάρχει ο Μπιανκόν στο ρόστερ. 

Οπότε ο Πορτογάλος τεχνικός θα φανεί αν θα επιλέξει τον Γάλλο αμυντικό για να έχει στον πάγκο μία λύση στα στόπερ ή θα βάλει τον Βέζο. Άλλωστε το έχει κάνει ξανά αυτό, να συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του ποδοσφαιριστές με μία μόλις προπόνηση. Το έκανε με τον Ναβάρο ο οποίος έπαιξε κιόλας, ενώ απλά στην αποστολή για να έχει λύσεις στον πάγκο το είχε κάνει με τους Όρτα και Τσικίνιο στο ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. 

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός απόψε το βράδυ θα γνωρίζει αν θα έχει στη διάθεσή του σύντομα τον Καμπράλ. Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής αγωνίζεται με την Εθνική του ομάδα στο Κόπα Άφρικα, καθώς το Πράσινο Ακρωτήρι θα παίξει με τη Νότια Αφρική και θα κριθεί αν θα συνεχίσει να είναι στη διοργάνωση ή θα αποκλειστεί και θα ταξιδέψει στην Ελλάδα να ενσωματωθεί στους «ερυθρόλευκους». Σε μια τέτοια περίπτωση, Δευτέρα, το αργότερο Τρίτη, λογικά πάντα, θα είναι στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό