Ο λόγος που ο Ολυμπιακός επέλεξε τον Κοβάσεβιτς

Ο λόγος που ο Ολυμπιακός επέλεξε τον Κοβάσεβιτς

Αλλαγή δεδομένων στο ρόλο του αθλητικού διευθυντή στον Ολυμπιακό…

Μετά από την ήττα που γνώρισε ο Ολυμπιακός από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει σε μία αλλαγή ρόλου, του αθλητικού διευθυντή. Κάτι το οποίο οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν φέτος για δεύτερη φορά! 

Το καλοκαίρι ξεκίνησε ο σχεδιασμός με τον Αντόνιο Κορδόν, όμως λίγο πριν τα Χριστούγεννα αυτό άλλαξε και τη θέση του ανέλαβε ο Πέδρο Άλβες. Ο Πορτογάλος είχε παρουσιαστεί μαζί και με τον τωρινό προπονητή της ομάδας, Κάρλος Καρβαλιάλ. Φαίνεται, όμως, πως το μοντέλο με τον Πέδρο Άλβες δεν προχώρησε τόσο για τους «ερυθρόλευκους» και για αυτό αποφάσισαν να κάνουν μία νέα αλλαγή.

Τη θέση του Άλβες πήρε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος επιστρέφει στο μεγάλο Λιμάνι σε νέο ρόλο πλέον. Ο Σέρβος πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στο παρελθόν είχε πάρει το ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή και τώρα θα έχει αυτόν του Αθλητικού Διευθυντή. Μαζί με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς αναβαθμίζεται πλέον και ο ρόλος του Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος θα είναι πλέον πιο ενεργός στις επιλογές των Πειραιωτών.

Γιατί Ντάρκο και Καρεμπέ

Η επιλογή των Ντάρκο Κοβάσεβιτς, Κριστιάν Καρεμπέ έχει γίνει για συγκεκριμένους λόγους από τους «ερυθρόλευκους». Είναι δύο άνθρωποι οι οποίοι γνωρίζουν καλά τι σημαίνει Ολυμπιακός και έχουν υπηρετήσει την ομάδα από διάφορα πόστα. Από ποδοσφαιριστές μέχρι επιτελικές θέσεις στο σχεδιασμό του Ολυμπιακού.

Έτσι και τώρα έχουν τη δουλειά να οργανώσουν τον Ολυμπιακό έτσι όπως ξέρουν οι ίδιοι και γνωρίζουν καλά το πως θα πρέπει να λειτουργεί η ομάδα του Πειραιά. Γνωρίζουν τι συμβαίνει στ' αποδυτήρια των «ερυθρόλευκων» και είναι ιδιαίτερα σημαντικό αυτό, να υπάρχουν δηλαδή άνθρωποι που μπορούν να προλάβουν καταστάσεις μέσα από την ομάδα ή ακόμη και να βελτιώσουν ορισμένα θέματα.

A Bola: «O Πέδρο Άλβες διαφωνούσε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:05 - 05.02.2024

A Bola: «O Πέδρο Άλβες διαφωνούσε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού»

Σε δημοσίευμά της η γνωστή ιστοσελίδα «A Bola» αποκάλυψε πως Ολυμπιακός και Πέδρο Άλβες ακολουθούν πλέον χωριστούς δρόμους. Αφορμή φαίνεται να είναι η διαφωνία του αθλητικού διευθυντή με τη διοίκηση της ομάδας, σύμφωνα με το ΜΜΕ.

Είναι από τους ανθρώπους-στρατιώτες που λέμε και μπορούν να δώσουν πράγματα στον Ολυμπιακό στη λογική που ακολουθεί όλα τα χρόνια ο σύλλογος αυτός. Από τη στιγμή άλλωστε που Κορδόν και Άλβες με τις δικές τους φιλοσοφίες δεν μπόρεσαν να «κουμπώσουν» στην ομάδα.

Επίσης είναι πρόσωπα με προσωπικότητα και μία μεγάλη πορεία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Άρα αυτό σημαίνει πως εμπνέουν σεβασμό και σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας, παίκτες, προπονητές, διοίκηση.