Η ατάκα του Ντέμη Νικολαϊδη για τον Ολυμπιακό: «Δύο προπονητές και τρεις τεχνικοί διευθυντές, δεν έχει λογική αυτό»

Η ατάκα του Ντέμη Νικολαϊδη για τον Ολυμπιακό: «Δύο προπονητές και τρεις τεχνικοί διευθυντές, δεν έχει λογική αυτό»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:51 - 05.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:54 - 05.02.2024

Το σχόλιο του Ντέμη Νικολαϊδη για τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός έχει πολλά θέματα και η ήττα στο ντέρμπι από τον Παναθηναϊκό προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Ο Πέδρο Άλβες αποχωρεί από τον σύλλογο και χρέη αθλητικού διευθυντή αναλαμβάνει εκ νέου ο παλαίμαχος Σέρβος, άσος, ο οποίος έχει παίξει στους «ερυθρόλευκους» Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Ο διεθνής παλαίμαχος άσος Ντέμης Νικολαϊδης στην καθιερωμένη του εκπομπή στη Nova κάθε Δευτέρα, σχολιάζοντας τις εξελίξεις ανέφερε: «Δύο προπονητές και τρεις αλλαγές τεχνικού διευθυντή. Δεν έχει λογική αυτό».

Οι Πειραιώτες, λοιπόν, ανακοίνωσαν το απόγευμα την επιστροφή του Κοβάσεβιτς. Αναλυτικά όσα ανέφερε η ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι από σήμερα ο κ. Ντάρκο Κοβάσεβιτς αναλαμβάνει χρέη Αθλητικού Διευθυντή (Sports Director)».

Έχοντας παρουσία σε ουκ ολίγες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, ο Κοβάσεβιτς τον Ιούλιο του 2007 υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του με τη φανέλα του Ολυμπιακού (17 τέρματα στο πρωτάθλημα, γκολ στη νίκη επί του Άρη στον τελικό κυπέλλου, αλλά και 3 καθοριστικά τέρματα για τον όμιλο του Champions League) οδήγησαν στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Την επόμενη σεζόν, ωστόσο, ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας τον υποχρέωσε σε αποχώρηση από την ενεργό δράση.

A Bola: «O Πέδρο Άλβες διαφωνούσε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:05 - 05.02.2024

A Bola: «O Πέδρο Άλβες διαφωνούσε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού»

Σε δημοσίευμά της η γνωστή ιστοσελίδα «A Bola» αποκάλυψε πως Ολυμπιακός και Πέδρο Άλβες ακολουθούν πλέον χωριστούς δρόμους. Αφορμή φαίνεται να είναι η διαφωνία του αθλητικού διευθυντή με τη διοίκηση της ομάδας, σύμφωνα με το ΜΜΕ.

Παρά το γεγονός, ωστόσο, ότι ο Κοβάσεβιτς αναγκάστηκε να κρεμάσει πρόωρα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, δεν παράτησε εντελώς το χώρο του ποδοσφαίρου. Ο Ολυμπιακός, προκειμένου να τον τιμήσει για την ουσιαστική παρουσία του στην ομάδα, του προσέφερε αρχικά πόστο σκάουτερ. Στη συνέχεια ωστόσο, ο Κοβάσεβιτς ανέλαβε επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, καθώς και τεχνικός σύμβουλος της διοίκησης.