Άνοιξε το «Γ. Καραϊσκάκης»: Αυτό είναι το πρώτο ματς με κόσμο (pic)

Γ. Καραϊσκάκης

i

© Intime

Άνοιξε το «Γ. Καραϊσκάκης»: Αυτό είναι το πρώτο ματς με κόσμο (pic)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:10 - 07.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:39 - 07.02.2024

Στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» βρέθηκε κόσμος για πρώτη φορά μετά από αρκετές εβδομάδες, με σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά την ευρωπαϊκή μάχη του Ολυμπιακού.

Η Κ19 του Ολυμπιακού κοντράρεται με την αντίστοιχη της Ίντερ για τα νοκ-άουτ του UEFA Youth League, σε ένα πολύ σημαντικό ματς, το οποίο διεξάγεται αυτήν την ώρα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μάλιστα, το αξιοσημείωτο είναι πως για πρώτη φορά μετά από αρκετές εβδομάδες το γήπεδο των Πειραιωτών άνοιξε τις θύρες του για τον κόσμο. Περίπου τέσσερις χιλιάδες φίλοι των «ερυθρόλευκων» έχουν δώσει το παρών στο Φαληρικό γήπεδο, με σκοπό να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα κόντρα στους «Νερατζούρι».

Να θυμίσουμε πως τα γήπεδα είχαν κλείσει έπειτα από τα μέτρα που πάρθηκαν από την κυβέρνηση με σκοπό την καταπολέμηση της οπαδικής βίας κι έτσι η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού έπαιξε σε άδειο «Γ. Καραϊσκάκης» για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δείτε το ματς εδώ: 

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }