«Βάλτε μέσα τους μικρούς»: Αποθέωση στο Twitter για τους πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού και «δικαστήριο» για τους επαγγελματίες!

Η Κ19 και η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού

«Βάλτε μέσα τους μικρούς»: Αποθέωση στο Twitter για τους πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού και «δικαστήριο» για τους επαγγελματίες!

Sportal newsroom 18:56 - 07.02.2024

Η απίθανη εμφάνιση των πιτσιρικάδων του Ολυμπιακού κόντρα στην Ίντερ έβαλε φωτιά στο Twitter, με τους χρήστες να... βγάζουν στη σέντρα τους επαγγελματίες.

Ο Ολυμπιακός Κ19 πήρε μία απίθανη πρόκριση κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Ίντερ, επικρατώντας με 6-5 στη διαδικασία των πέναλτι (0-0 κ.δ.). Ο σύλλογος του Πειραιά εξασφάλισε το εισιτήριο για την ευρωπαϊκή ελίτ, αφού μετά από ένα απίθανο παιχνίδι κατάφερε να βρεθεί στους «16» του Youth League

Μετά το παιχνίδι, το Twitter πήρε φωτιά αναφορικά με την επίδοση των πιτσιρικάδων, ενώ οι χρήστες... έβγαλαν στη σέντρα τους επαγγελματίες για τις επιδόσεις τους τη φετινή χρονιά. 

Ενδεικτικά κάποιες από τις αναρτήσεις στο Twitter ανέφεραν ότι: 

«Πόσο ωραίο θα ήταν να είχαμε λίγη υπομονή ειδικά τώρα που είμαστε στα κάτω μας και να ανεβάσουμε κανένα από τα πιτσιρίκια να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Χίλιες φορές από Πορτογάλους ληστές. Συγχαρητήρια στα παιδιά»

«Πολλά μπράβο σε αυτούς τους μάγκες που μας έκαναν να χαμογελάσουμε και να γεμίσουμε ελπίδα σε μια περίοδο που δεν είναι και η καλύτερη ποδοσφαιρικά. Δώστε ευκαιρίες σε αυτά τα παιδιά δεν θα βαρεθώ να το λέω».

«Στην κερκίδα μετά από τόσο καιρό και γεμάτοι υπερηφάνεια γι' αυτά τα παιδιά! Ζήτω ο Ολυμπιακός!»

«Σε μια χρονιά όπου ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός νοσεί βαθιά έρχονται αυτά τα παιδιά και σου δίνουν μια ελπίδα!!! Συγχαρητήρια στα παιδιά και στο προπονητικό επιτελείο για την υπέροχη πρόκριση!!!»