Θέμα χρόνου να ανακοινωθεί το διαζύγιο του Καρβαλιάλ με τον Ολυμπιακό!

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ

i

© Intime

Θέμα χρόνου να ανακοινωθεί το διαζύγιο του Καρβαλιάλ με τον Ολυμπιακό!

Διονύσης Βερβελές 18:11 - 07.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:19 - 07.02.2024

Παρελθόν πρέπει να θεωρείται ήδη από τον Ολυμπιακό ο Κάρλος Καρβαλιάλ, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται ακόμα και εντός των επόμενων ημερών.

Με καταιγιστικό ρυθμό τρέχουν οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό τμήμα, καθώς μετά την πρόσληψη του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στο πόστο του αθλητικού διευθυντή, αναμένονται τα νεότερα στο θέμα του προπονητή.

Ο λόγος αρχικά για τον Κάρλος Καρβαλιάλ, που πρέπει να θεωρείται ήδη παρελθόν από τους Πειραιώτες, έπειτα από μόλις δύο μήνες παραμονής στους «ερυθρολεύκους» και συνολικά 11 ματς στον πάγκο.

Ο έμπειρος Πορτογάλος τεχνικός σε αυτές τις αναμετρήσεις είχε πέντε νίκες, τέσσερις ήττες (δύο από τον Παναθηναϊκό, μία από την ΑΕΚ και μία από τη Λαμία) και δύο ισοπαλίες, έχοντας 22 γκολ υπέρ και 19 γκολ κατά. Προφανώς, από τη θητεία του δεν έπεισε ότι μπορεί να οδηγήσει τον Ολυμπιακό ούτε μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν κι έτσι η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να κινηθεί άμεσα σε αλλαγές.

Βάσει των τελευταίων πληροφοριών, ο Κάρλος Καρβαλιάλ αναμένεται να αποχωρήσει ακόμα και σήμερα από τη θέση του και φυσικά δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι οι Πειραιώτες έχουν ήδη ξεχωρίσει τον εκλεκτό τους.

Ο λόγος για τον Πασκάλ Γιάνσεν, που βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και μάλιστα παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση της Κ19 κόντρα στην Ίντερ στο πλαίσιο του Youth League, με τους νεαρούς να παίρνουν σπουδαία πρόκριση στους «16» παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με δέκα παίκτες.

Πλέον, αυτό που αναμένεται είναι να ανακοινωθεί το τέλος της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Κάρλος Καρβαλιάλ και κατόπιν να φανεί αν από το σημερινό ραντεβού του Πασκάλ Γιάνσεν με τον Βαγγέλη Μαρινάκη προκύψει συμφωνία ώστε οι δύο πλευρές να αρχίσουν τη συνεργασία τόσο για τη φετινή σεζόν, αλλά και για την προετοιμασία της ομάδας για την επόμενη χρονιά.

Τα τρία ενδεχόμενα για την απόφαση του CAS
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:52 - 06.02.2024

Τα τρία ενδεχόμενα για την απόφαση του CAS

Ποιοι βρέθηκαν στην Ελβετία για την εκδίκαση του CAS από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΕΠΟ, ποιοι μάρτυρες εξετάστηκαν και ποια είναι τα τρία πιθανά σενάρια για την ετυμηγορία του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου. Το Sportal έχει τις απαντήσεις.

Ο Γιάνσεν βρισκόταν τα τελευταία χρόνια στην Άλκμααρ, από την οποία αποχώρησε. Ο λόγος της απόφασης αυτής είναι το γεγονός ότι στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην τέταρτη θέση, ενώ αποκλείστηκε από τους ομίλους του Conference League, τερματίζοντας τρίτη κάτω από Άστον Βίλα και Λέγκια Βαρσοβίας.