Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Γιάνσεν - Θα συναντηθεί το βράδυ με τον Μαρινάκη

Πασκάλ Γιάνσεν

i

© Photo by ANP via Getty Images

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Γιάνσεν - Θα συναντηθεί το βράδυ με τον Μαρινάκη

Δημήτρης Χούπης 16:04 - 07.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:36 - 07.02.2024

Ο υποψήφιος προπονητής του Ολυμπιακού, Πασκάλ Γιάνσεν, βρίσκεται στο Καραϊσκάκης για να δει το παιχνίδι της ομάδας Κ19 των «ερυθρολεύκων» με την αντίστοιχη της Ίντερ, ενώ το βράδυ θα συναντηθεί και με τον πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε περίοδο αλλαγών όπως φαίνεται, αφού εκτός από ρόστερ και αθλητικός διευθυντή, έχει προκύψει θέμα και με τον Κάρλος Καρβαλιάλ. 

Ο Πασκάλ Γιάνσεν λοιπόν είναι ο εκλεκτός για τον πάγκο των «ερυθρολεύκων», ο οποίος μάλιστα έχει έρθει ήδη στην Ελλάδα για να μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας. Ο Ολλανδός μάλιστα βρίσκεται ήδη στο Γ. Καραϊσκάκης, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι του Ολυμπιακού Κ19 με την αντίστοιχη ομάδα της Ίντερ για τα νοκ - άουτ της Youth League

Κάπως έτσι ο 51χρονος τεχνικός παίρνει μια πρώτη μικρή «γεύση» από το γήπεδο των «ερυθρολεύκων», αφού υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι κανονικά με κόσμο! Επίσης λέγεται ότι οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών έχουν ξεκινήσει εδώ και δύο μέρες. Ο Ολλανδός το βράδυ μάλιστα αναμένεται να συναντηθεί και με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη προκειμένου να συζητήσουν για να αναλάβει την ομάδα. 

Ο Γιάνσεν βρισκόταν τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στην Άλκμααρ, από την οποία αποχώρησε. Ο λόγος της απόφασης αυτής είναι το γεγονός ότι στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην τέταρτη θέση, ενώ αποκλείστηκε από τους ομίλους του Conference League, τερματίζοντας τρίτη κάτω από Άστον Βίλα και Λέγκια Βαρσοβίας

Παναθηναϊκός-Φορτούνης: Οι φήμες των social media, το βίντεο που κυκλοφόρησε και η πραγματική διάσταση
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:40 - 06.02.2024

Παναθηναϊκός-Φορτούνης: Οι φήμες των social media, το βίντεο που κυκλοφόρησε και η πραγματική διάσταση

Ένα «ένοχο» βίντεο με έναν χαιρετισμό, η έλλειψη (δημοσίως) συζητήσεων του Φορτούνη με τον Ολυμπιακό για ανανέωση, έχουν «φουντώσει» στο Διαδίκτυο τα σενάρια για συμφωνία του 32χρονου επιτελικού μέσου με τον Παναθηναϊκό. Με την πραγματικότητα ως συνήθως, να έχει άλλη διάσταση.

Έχει προπονήσει μεταξύ άλλων δύο Έλληνες, τον Παντελή Χατζηδιάκο και τον Βαγγέλη Παυλίδη, ενώ στις δύο ολοκληρωμένες χρονιές με τον ολλανδικό σύλλογο τερμάτισε τη μία πέμπτος και την άλλη τέταρτος.