Κούγιας: «Καταθέτουμε στοιχεία για την εγκληματική οργάνωση, η οποία ελέγχει την ΕΠΟ και την ΚΕΔ»

Ο Αλέξης Κούγιας

i

© Intime

Κούγιας: «Καταθέτουμε στοιχεία για την εγκληματική οργάνωση, η οποία ελέγχει την ΕΠΟ και την ΚΕΔ»

Ο Αλέξης Κούγιας θα καταθέσει σήμερα (6/2) στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, θα καταθέσει σήμερα (6/2) στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, με αφορμή τις καταγγελίες που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Λίγο πριν την έναρξη της διαδικασίας, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός επισήμανε πως «συγκέντρωσε 120 αποδεικτικά στοιχεία – ντοκουμέντα, τα οποία θα καταθέσει».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον πρόεδρο και στα μέλη της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού, διότι είναι το μόνο θεσμικό όργανο το οποίο έδειξε ενδιαφέρον στις καταγγελίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα και μετά την κλήση συγκεντρώσαμε 120 αποδεικτικά στοιχεία – ντοκουμέντα τα οποία και σήμερα θα καταθέσουμε. 

Είναι όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία και ανέφερα στην συνέντευξη Τύπου έπειτα και από την ανάληψη των καθηκόντων μου ως αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και τα οποία αναδεικνύουν περιγραφικά και όχι με λεπτομέρειες την τεράστια εγκληματική οργάνωση η οποία ελέγχει την ΕΠΟ και την ΚΕΔ και ουσιαστικά δηλητηριάζει και τα τρία πρωταθλήματα με απώτερο σκοπό την αποκομιδή εκατομμυρίων ευρώ από το παράνομο στοίχημα».

Στην Ελλάδα ο Καμπράλ για τον Ολυμπιακό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:40 - 06.02.2024

Στην Ελλάδα ο Καμπράλ για τον Ολυμπιακό

Ο Ζοβάνε Καμπράλ αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα προκειμένου να ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό. Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο δημοσίευσε μία φωτογραφία του 25χρονου μεσοεπιθετικού από το αεροδρόμιο πριν αναχωρήσει για Αθήνα.

🔴Εξελίξεις στον Ολυμπιακό: Κοβάτσεβιτς, Καρβαλιάλ, Γιοβάνοβιτς, Μπαχάρ, Φορτούνης και το CAS

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }