Όλοι κρίνονται, κανείς στο απυρόβλητο στον Ολυμπιακό!

Παίκτες Ολυμπιακού

i

© Intime

Όλοι κρίνονται, κανείς στο απυρόβλητο στον Ολυμπιακό!

Διονύσης Βερβελές 10:46 - 06.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:06 - 06.02.2024

Άμεση η αντίδραση, πρώτη κίνηση ο Κοβάσεβιτς και έπεται συνέχεια…

Εξελίξεις είχε ο Ολυμπιακός μετά από την ήττα που γνώρισε από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο Πέδρο Άλβες αποτελεί πλέον παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους» και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς είναι αυτός που ανέλαβε το ρόλο του αθλητικού διευθυντή. Παράλληλα, μαζί με τον Σέρβο θα αναλάβει περισσότερες αρμοδιότητες και ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Οι δύο αυτές κινήσεις της διοίκησης δείχνουν όπως αναφέραμε ότι ήθελαν να δώσουν την ομάδα σε ανθρώπους οι οποίοι γνωρίζουν τι εστί Ολυμπιακός, αλλά και πως θα πρέπει να αντιμετωπίσουν κάποιες καταστάσεις.

«Μπαίνετε και τα φτιάχνετε»

Μάλιστα ρεπορταζιακά αυτό το οποίο «έβγαινε» προς τα έξω από την ομάδα με την απόφαση αλλαγής και επιστροφής του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ήταν πως ο Ολυμπιακός αποφάσισε να προχωρήσει σε μία εκκαθάριση. 

Το μήνυμα που υπάρχει τις τελευταίες ώρες είναι πως όλοι πρόκειται να κριθούν και κανένας δε θα μείνει στο απυρόβλητο. Ο βασικός γνώμονας της ομάδας θα είναι να εξαντλήσει πλέον όλες τις ελπίδες για το πρωτάθλημα, να προχωρήσει όσο μπορεί στην Ευρώπη και από εκεί και πέρα να αρχίσουν να μπαίνουν οι βάσεις για τη δημιουργία μίας νέας ομάδας ενόψει καλοκαιριού.

Με λίγα λόγια αυτό το οποίο φέρεται να έχει πει ο Βαγγέλης Μαρινακης είναι πως Κοβάσεβιτς και Καρεμπέ έχουν το ελεύθερο να μπουν στην ομάδα και να φτιάξουν όσα πρέπει.

Στο «κάδρο» και ο προπονητής

Φυσικά στο πλαίσιο πως όλοι κρίνονται έχει μπει και ο προπονητής της ομάδας, Κάρλος Καρβαλιάλ. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει καταφέρει ακόμη να πείσει με την παρουσία του, αφού και τα αποτελέσματα που έχει δεν είναι και τα καλύτερα. Δεν υπάρχουν πλέον πολλά... κανονάκια και για τον Πορτογάλο κόουτς, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Πέδρο Άλβες δεν είναι πλέον στην ομάδα και ο Καρβαλιάλ είχε αποτελέσει επιλογή του.

🔴Εξελίξεις στον Ολυμπιακό: Κοβάτσεβιτς, Καρβαλιάλ, Γιοβάνοβιτς, Μπαχάρ και το CAS