Στην Ελλάδα ο Καμπράλ για τον Ολυμπιακό

Στην Ελλάδα ο Καμπράλ για τον Ολυμπιακό

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:40 - 06.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:54 - 06.02.2024

Ο Ζοβάνε Καμπράλ αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα προκειμένου να ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό. Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο δημοσίευσε μία φωτογραφία του 25χρονου μεσοεπιθετικού από το αεροδρόμιο πριν αναχωρήσει για Αθήνα.

Σε ρυθμούς Ζοβάνε Καμπράλ κινείται ο Ολυμπιακός

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται εντός των επόμενων ωρών στην Ελλάδα προκειμένου να ενσωματωθεί στους «ερυθρόλευκους». Μπορεί οι Πειραιώτες να ανακοίνωσαν τον Καμπράλ την τελευταία μέρα των μεταγραφών, ωστόσο δεν ήταν άμεσα για τον Κάρλος Καρβαλιάλ. 

Οι υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής δεν επέτρεπαν την ενσωμάτωσή του στον Ολυμπιακό. Το Πράσινο Ακρωτήρι αποκλείστηκε από τη Νότιο Αφρική στα προημιτελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής κι έτσι ο Καμπράλ είναι πλέον έτοιμος να ενταχθεί στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ. 

Ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ μια φωτογραφία του Καμπράλ από το αεροδρόμιο πριν πετάξει για Αθήνα κι έτσι ο 25χρονος μεσοεπιθετικός θα είναι εντός των επόμενων ωρών στη χώρα μας. 

Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Ένας Σέρβος «στρατιώτης» του Ολυμπιακού – Οι θητείες του στον Πειραιά, το πρόβλημα υγείας και η επίθεση
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:06 - 06.02.2024

Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Ένας Σέρβος «στρατιώτης» του Ολυμπιακού – Οι θητείες του στον Πειραιά, το πρόβλημα υγείας και η επίθεση

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς έπειτα από πέντε χρόνια και οκτώ μήνες επέστρεψε στον Ολυμπιακό. Ο ίδιος έχει τον Ολυμπιακό πλέον ως δεύτερο σπίτι του.

Σύμφωνα με τον Ρομάνο, η συμφωνία με την Σπόρτινγκ αφορά δανεισμό με οψιόν αγοράς που αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ. Σε περίπτωση που αυτή ενεργοποιηθεί τα «λιοντάρια» θα διατηρήσουν ποσοστό μεταπώλησης.

🔴Εξελίξεις στον Ολυμπιακό: Κοβάτσεβιτς, Καρβαλιάλ, Γιοβάνοβιτς, Μπαχάρ και το CAS