Η τέχνη δεν ξεχνιέται: Το απίθανο γκολ του Μαρσέλο στην προπόνηση της Φλουμινένσε (vid)

Μαρσέλο

i

© PrtScr

Η τέχνη δεν ξεχνιέται: Το απίθανο γκολ του Μαρσέλο στην προπόνηση της Φλουμινένσε (vid)

Ο Μαρσέλο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στην προπόνηση με ένα εντυπωσιακό ψαλιδάκι.

Ο Μαρσέλο ψάχνει τη δική του «αναγέννηση» στην Βραζιλία κι όπως διαπιστώνεται, προσπαθεί μέσα από τις προπονήσεις να βρει ξανά τον παλιό καλό του εαυτό. Ο Βραζιλιάνος σταρ μετράει μέχρι στιγμής 33 ματς με 2 γκολ και 1 ασίστ με τη φανέλα της Φλουμινένσε.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα social media ένα βίντεο που δείχνει τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με απίθανο τρόπο. Συγκεκριμένα, ο Μαρσέλο υποδέχτηκε την μπάλα κι έπειτα από ένα ποιοτικό κοντρόλ, πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό ψαλιδάκι.

Να θυμίσουμε πως ο Μαρσέλο αγωνίστηκε και με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος μπακ αποτέλεσε θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης όλα τα προηγούμενα χρόνια κι όπως είναι λογικό, η άφιξή του στην Ελλάδα προκάλεσε χαμό.

Μπορεί με την «ερυθρόλευκη» φανέλα να μην απέδωσε τα αναμενόμενα, καθώς πραγματοποίησε μόλις 10 συμμετοχές με απολογισμό τρία γκολ και το πέρασμά του από τον Πειραιά να ήταν σύντομο, όμως δεν παύει να είναι ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στους «ερυθρόλευκους».