Αποθέωση για τον Μανωλά από τους οπαδούς της Σαλερνιτάνα! (vid)

Αποθέωση για τον Μανωλά από τους οπαδούς της Σαλερνιτάνα! (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:15 - 08.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:24 - 08.02.2024

Ο Κώστας Μανωλάς υπέγραψε συμβόλαιο με τη Σαλερνιτάνα κι εμφανίστηκε στην προπόνηση, όπου αποθεώθηκε από οπαδούς της ομάδας.

Ο Κώστας Μανωλάς είναι ουσιαστικά παίκτης της Σαλερνιτάνα.

Ο 32χρονος έμπειρος αμυντικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την αραβική Αλ Σαρζάχ, συμφώνησε με τη Σαλερνιτάνα και σήμερα βρέθηκε στο γήπεδο «Arechi», όπου έγινε η προπόνηση των «βυσσινί».

Στο γήπεδο υπήρχαν και οπαδοί της Σαλερνιτάνα, οι οποίοι με συνθήματα και βεγγαλικά υποδέχθηκαν τον διεθνή άσο, ο οποίος τους χειροκρότησε και πήγε στα αποδυτήρια για να πιάσει δουλειά. Δεν θα είναι έτοιμος, πάντως, για τον σαββατιάτικο αγώνα πρωταθλήματος εντός έδρας με την Έμπολι

Δείτε βίντεο από την υποδοχή στον Μανωλά

Να θυμίσουμε ότι τον Μανωλά ήθελε και η Βερόνα, αλλά τελικά ο ίδιος πείστηκε από την ομάδα του Φιλίπο Ιντσάγκι.

Στα ιταλικά ΜΜΕ, παράλληλα, αναφερόταν, ότι η Σαλερνιτάνα δίνει μισό εκατ. ευρώ στον Έλληνα παίκτη μέχρι τέλος της σεζόν και μπόνους ένα εκατ. ευρώ αν μείνει στη Serie A.

Ο τεχνικός διευθυντής Βάλτερ Σαμπατίνι και ο αρχηγός της Φεντερίκο Φάτσιο, με τον οποίο ο Μανωλάς ήταν συμπαίκτης στη Ρόμα, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην υπόθεση κι έπεισαν τον Μανωλά ν’ αποδεχθεί την πρόταση.

Η Σαλερνιτάνα να σημειωθεί ότι πρόσφατα απέκτησε τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη, αλλά ο τελευταίος τραυματίστηκε στο ντεμπούτο του κόντρα στην Τορίνο.

Η ομάδα από το Σαλέρνο στην προσπάθειά της να παραμείνει στην κατηγορία, έχει αποκτήσει επίσης τον Ζερόμ Μπόατενγκ για το κέντρο της άμυνας. Η Σαλερνιτάνα είναι η τρίτη ομάδα στην Ιταλία, στην οποία θα παίξει ο Μανωλάς μετά τη Ρόμα και τη Νάπολι.