Επίσημα στη Σαλερνιτάνα ο Πασαλίδης: Ανακοίνωσε τη συμφωνία ο ΟΦΗ

O Πασαλίδης

Επίσημα στη Σαλερνιτάνα ο Πασαλίδης: Ανακοίνωσε τη συμφωνία ο ΟΦΗ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:57 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 16:57 - 31.01.2024

Ποδοσφαιριστής της Σαλερνιτάνα είναι και επίσημα το Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, με τον ΟΦΗ να ανακοινώνει την αποχώρηση του παίκτη.

Στη Σαλερνιτάνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, με τον ΟΦΗ να ανακοινώνει τη συμφωνία του με τον ιταλικό σύλλογο. Ο 27χρονος αμυντικός ετοιμάζεται να αποχωρήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του από την Ελλάδα, έχοντας ως στόχο να διαπρέψει στην ομάδα της Serie A

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την συμφωνία με την Salernitana για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, Τριαντάφυλλου Πασαλίδη.

Ο 27χρονος αμυντικός, ο οποίος πλέον θα αγωνίζεται στην Ιταλία και την Serie A, ήρθε στον ΟΦΗ το καλοκαίρι του 2021 και στο διάστημα παραμονής του στο Ηράκλειο φόρεσε τα χρώματα της ομάδας μας σε 59 αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Τριαντάφυλλε, ευχαριστούμε πολύ για όσα πρόσφερες στην ομάδα μας! Ευχόμαστε από καρδιάς, καλή επιτυχία στο νέο σου βήμα και καλή συνέχεια στην καριέρα σου!»

Aυτή είναι η δεύτερη πώληση που κάνει ο ΟΦΗ μέσα στη σεζόν σε ομάδα της Serie A, καθώς είχε προηγηθεί εκείνη του Χρήστου Μανδά στη Λάτσιο, προς το τέλος της προηγούμενης μεταγραφικής περιόδου.

Με την Κρητική ομάδα υπέγραψε συμβόλαιο τον Ιούλιο του 2021 και σε αυτά τα δυόμιση χρόνια παραμονής στο Ηράκλειο, κατέγραψε 59 εμφανίσεις με ένα γκολ και μία ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις ενώ τη φετινή σεζόν είχε 12 συμμετοχές συνολικά χωρίς όμως να σκοράρει ή να μοιράσει ασίστ.