Επίσημο: Παίκτης της Σαλερνιτάνα ο Ζερόμ Μπόατενγκ
i

©PrtScr

Επίσημο: Παίκτης της Σαλερνιτάνα ο Ζερόμ Μπόατενγκ

Στέλιος Βαρδάκης • 15:09 - 02.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:09 - 02.02.2024

Η Σαλερνιτάνα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζερόμ Μπόατενγκ, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο για 6 μήνες. Θα είναι συμπαίκτης με τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη που απέκτησε η ιταλική αμάδα από τον ΟΦΗ.

Παίκτης της Σαλερνιτάνα είναι με κάθε επισημότητα ο Ζερόμ Μπόατενγκ. Η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε τον 35χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 6 μηνών και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο «5».

Ο Μπόατενγκ αναμένεται να τεθεί άμεσα στην διάθεση του Φίλιπο Ιντζάκι για να βοηθήσει την ιταλική ομάδα στην προσπάθεια που κάνει να προλάβει το «τρένο» της παραμονής στην κατηγορία. Αυτή τη στιγμή η Σαλερνιτάνα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας μόλις 12 βαθμούς ενώ, η 17η Ουντινέζε έχει συγκεντρώσει 18 πόντους μέχρι στιγμής.

Υπενθυμίζουμε, ότι στην ιταλική ομάδα μεταγράφηκε πρόσφατα ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης από τον ΟΦΗ.

Ο Γερμανός αμυντικός έχει μία πολύ σημαντική καριέρα, αφού έχει αγωνιστεί για την Μπάγερν Μονάχου με την οποία πραγματοποίησε 363 εμφανίσεις, κατά τη διάρκεια της δεκαετίας 2011-2021 και έχει αγωνιστεί επίσης σε Μάντσεστερ Σίτι, Αμβούργο, Λυών και Χέρτα Βερολίνου ενώ έχει 76 συμμετοχές με την εθνική Γερμανίας, με την οποία στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής το 2014.

Η ανακοίνωση της Σαλερνιτάνα:

«Η U.S. Salernitana 1919 ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον αμυντικό Jerome Boateng. Ο παίκτης δεσμεύεται με την ομάδα της Γκρανάτα μέχρι τις 30 Ιουνίου 2024 και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 5».