Στην Κάλιαρι ο Μίνα που ακούστηκε για τον Ολυμπιακό

Στην Κάλιαρι ο Μίνα

i

© Cagliari Calcio

Στην Κάλιαρι ο Μίνα που ακούστηκε για τον Ολυμπιακό

Πάνος Κορομηλάς 18:15 - 01.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:18 - 01.02.2024

Ο Γέρι Μίνα, που είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό, κατέληξε τελικά στην Κάλιαρι, με την ιταλική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Ένα όνομα που είχε ακουστεί πως ενδιέφερε τον Ολυμπιακό μέσα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ήταν εκείνου του Κολομβιανού στόπερ, Γέρι Μίνα. Οι ερυθρόλευκοι τελικά προχώρησαν στην απόκτηση των Νέλσον Άμπεϊ, Νταβίντ Κάρμο και Ρούμπεν Βέζο για το κέντρο της άμυνας, αφήνοντας στην άκρη την περίπτωση του. 

Ο 29χρονος αμυντικός βρήκε τελικά ποδοσφαιρική «στέγη», με την Κάλιαρι να τον εντάσσει στο δυναμικό της ως ελεύθερο, προσφέροντας του συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τη λήξη της τρέχουσας σεζόν. Στη συμφωνία υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο, σε περίπτωση που η ιταλική ομάδα μείνει ικανοποιημένη από την παρουσία του στους επόμενους μήνες. 

Στη Φιορεντίνα, ο Μίνα μέτρησε μόλις επτά συμμετοχές φέτος σε όλες της διοργανώσεις. Ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, όμως δεν ήταν στα βασικά πλάνα του Βιντσέντζο Ιταλιάνο, με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεργασία τους. 

Αναμένεται να αποτελέσει μια σημαντική προσθήκη για την Κάλιαρι, που δίνει μάχη για την παραμονή στη Serie A. Η ομάδα της Σαρδηνίας, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 18η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς και θα παλέψει μέχρι τέλους για τη σωτηρία.