Νέο σοκ: «Σοβαρός τραυματισμός για Χατζηδιάκο στην Κάλιαρι»

Παντελής Χατζηδιάκος

i

©Intime

Νέο σοκ: «Σοβαρός τραυματισμός για Χατζηδιάκο στην Κάλιαρι»

Στέλιος Βαρδάκης • 21:38 - 09.02.2024

Νέος τραυματισμός για τον Παντελή Χατζηδιάκο που θα τον κρατήσει εκτός για σημαντικό διάστημα καθώς υπέστη διάστρεμμα στο δεξί γόνατο.

Εκτός αγωνιστικής δράσης θα βρίσκεται για το επόμενο διάστημα ο Παντελής Χατζηδιάκος ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Κάλιαρι. Ο ποδοσφαιριστής δεν θα είναι στη διάθεση του Κλαούντιο Ρανιέρι για το επερχόμενο ματς με τη Λάτσιο (10/02 16:00). 

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ιταλικής ομάδας, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε στην προπόνηση και υποβλήθηκε αμέσως σε εξετάσεις. Οι τελευταίες, έδειξαν διάστρεμμα στο δεξί γόνατο και πιο συγκεκριμένα υπέστη ενδοσπονδυλικό τραυματισμό στο μέσο κνημιαίο πέλμα. Ο ποδοσφαιριστής θα ξεκουραστεί για λίγες μέρες κι έπειτα θα ξεκινήσει άμεσα διαδικασία αποκατάστασης.

Ο χρόνος της απουσίας του Χατζηδιάκου δεν έχει γίνει γνωστός ακόμα αλλά είναι δεδομένο ότι θα ελιψει για σημαντικό χρονικό διάστημα. Όπερ σημαίνει ότι ίσως να τίθεται εν αμφιβόλω η συμμετοχή του με την Εθνική ομάδα στα play off του Nations league που θα αντιμετωπίσουμε το Καζακστάν (21/03 21:45) και θα διεκδικήσουμε ένα από τα επιπλέον εισιτήρια για το Euro 2024.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής μεταγράφηκε στην Κάλιαρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών στην καλοκαιρινή περίοδο από την Άλκμααρ με ένα ποσό που έφτασε τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Μέχρι τώρα στη σεζόν έχει καταγράψει 12 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις δίχως να σημειώσει κάποιο γκολ ή να μοιράσει κάποια ασίστ.