Στο κόλπο ακόμη μία ιταλική ομάδα για τον Μανωλά
i

© PrtScr

Στο κόλπο ακόμη μία ιταλική ομάδα για τον Μανωλά

Γιάννης Λιβανός • 23:05 - 02.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:17 - 02.02.2024

Ο γενικός αρχηγός της Σαλερνιτάνα, Βάλτερ Σαμπατίνι εκμεταλλευόμενος ότι γνωρίζει πολύ καλά τον Κώστα Μανωλά από το κοινό τους πέρασμα στη Ρόμα, θέλει να πείσει τον Έλληνα στόπερ να μετακομίσει στο Σάλερνο.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του φαίνεται πως δεν θα αργήσει να βρει ο Κώστας Μανωλάς. Εδώ και 15 μέρες ο παίκτης κυκλοφορεί ελεύθερος έπειτα από την αποχώρηση του από την Αλ Σαρζά, στην οποία έπαιξε για ενάμιση χρόνο. Ύστερα από 41 παιχνίδια και δύο ασίστ στη Σαουδική Αραβία, ο Κώστας Μανωλάς είναι έτοιμος για μία νέα σελίδα στην καριέρα του.

Το όνομα που έχει φτιάξει ο Μανωλάς στην Ιταλία μετά από τις εμφανίσεις του με τη Ρόμα αλλά και με τη Νάπολι του επιτρέπει ακόμη και τώρα στα 32 προς 33 του χρόνια να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδων από τη Serie A.  

«Η μπογιά» του Μανωλά περνάει ακόμη στη γειτονική χώρα, αφού η είδηση που φτάνει από εκεί είναι πως η Σαλερνιτάνα είναι στα πρόθυρα να «χτυπήσει» την πόρτα του Έλληνα στόπερ, καταθέτοντας προσφορά στον 32χρονο παίκτη. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται να υποστηρίζει το ιταλικό αθλητικό σάιτ «alfredopedulla».

Η ομάδα από το Σάλερνο θέλει να ενισχύσει περαιτέρω τα μετόπισθεν της, αφού υπενθυμίζουμε πως ήδη έχει προσθέσει στο ρόστερ της τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη, με μεταγραφή από τον ΟΦΗ, ενώ την Παρασκευή (02/02) ανακοίνωσε και την απόκτηση ως ελεύθερου του Ζερόμ Μποάτενγκ.

Τον Κώστα Μανωλά φαίνεται πως «γυρόφερνε» και η Βερόνα, η οποία είχε βολιδοσκοπήσει αρκετές φορές την περίπτωση του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού., χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει καταφέρει να «ψήσει» τον παίκτη. Εντωμεταξύ, ο Σαμπατίνι πιέζει για να επανενωθεί με τον Μανωλά μετά από το 2017.

Να σημειωθεί ότι ο Μανωλάς έχει πολλές παραστάσεις από Serie A αγωνιζόμενος τόσο με τη Ρόμα, όσο και με τη Νάπολι. Συγκεκριμένα από όταν μεταγράφηκε από τον Ολυμπιακό στους «τζιαλοροσι» το 2014 εώς και τον Δεκέμβριο του 2021, όταν και ξαναγύρισε στους «ερυθρόλευκους» από τη Νάπολι, έπαιξε 281 παιχνίδια, πέτυχε 12 γκολ και μοίρασε επτά τελικές πάσες.