Ματσάρα και νίκη της Μίλαν επί της Φροζινόνε
i

Photo by Getty Images/Getty Images

Ματσάρα και νίκη της Μίλαν επί της Φροζινόνε

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:58 - 03.02.2024

Η Μίλαν επικράτησε της Φροζινόνε (3-2), στο ματς της 23ης αγωνιστικής της Serie A, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν ένα εξαιρετικό παιχνίδι.

Ένα απίθανο παιχνίδι πρόσφεραν οι Μίλαν και Φροζινόνε, με την πρώτη να παίρνει τη νίκη επί της δεύτερης, εκτός έδρας, με 3-2, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Serie A. 

Το προβάδισμα έφερε για τους φιλοξενούμενους ο Ολιβιέ Ζιρού, στο 17ο λεπτό του αγώνα. Ο Λεάο τον τροφοδότησε και εκείνος σκόραρε, όμως πανηγύρισε ένα λεπτά αργότερα μέχρι το VAR να δώσει το οκέι. Ακολούθησε η ισοφάριση της Φροζινόνε.

Στο 22ο λεπτό ο Λεάο βρήκε την μπάλα με το χέρι και ξανά με τη βοήθεια του Video Assistant Referee, δόθηκε πέναλτι υπερ της γηπεδούχου. Αυτό εκτέλεσε εύστοχα ο Σούλε, ο οποίος έκανε ένα υπέροχο σουτ το οποίο κατέληξε στην εστία. Μάλιστα, η αντίπαλος των «ροσονέρι» δεν σταμάτησε εκεί. 

Ο Λούκα Ματζιτέλι εξαπέλυσε ένα έξοχο σουτ στο 65', φέρνοντας στην ομάδα του μία απίστευτη ανατροπή. Όμως η Μίλαν δεν άργησε να ξαναφέρει στα ίσα το ματς, με τον Ολιβιέ Ζιρού να βρίσκει τον Γκάμπια και εκείνος με κεφαλιά να κάνει το 2-2. 

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 23ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: