Υπογράφει στην Σαλερνιτάνα ο Μπόατενγκ, συμπαίκτης του Πασαλίδη

Ο Ζερόμ Μπόατενγκ

i

© Intime

Υπογράφει στην Σαλερνιτάνα ο Μπόατενγκ, συμπαίκτης του Πασαλίδη

Στέλιος Βαρδάκης • 09:55 - 02.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:03 - 02.02.2024

Παίκτης της Σαλερνιτάνα πρέπει να θεωρείται ο Ζερόμ Μπόατενγκ. ο οποίος θα υπογράψει ως ελεύθερος στον ιταλικό σύλλογο. Συμπαίκτης με τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη, που πήρε μεταγραφή από τον ΟΦΗ στην ομάδα της Serie A.

Βρήκε την επόμενη ομάδα της καριέρας του ο Ζερόμ Μπόατενγκ! Ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τη Σαλερνιτάνα τον τελευταίο καιρό και φαίνεται ότι οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα.

Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός έχει ήδη περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να τεθεί άμεσα στην διάθεση του Φίλιπο Ιντζάκι για να βοηθήσει την ιταλική ομάδα στην προσπάθεια που κάνει να προλάβει το «τρένο» της παραμονής στην κατηγορία. Εκεί, θα βρει και τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη ο οποίος πρόσφατα πήρε μεταγραφή από τον ΟΦΗ στη Σαλερνιτάνα.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Ιντζάγκι βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας μόλις 12 βαθμούς ενώ, η 17η Ουντινέζε έχει συγκεντρώσει 18 πόντους μέχρι στιγμής.

Ο Μπόατενγκ είχε μείνει ελεύθερος από τη Λυών το προηγούμενο καλοκαίρι και το πρώτο μισό της σεζόν δεν είχε καταφέρει να βρει ομάδα. Έφτασε κοντά στην επιστροφή του στην Μπάγερν Μονάχου τον Νοέμβριο, ωστόσο η υπόθεση δεν προχώρησε.

Με την γερμανική ομάδα έχει πραγματοποιήσει 363 εμφανίσεις, κατά τη διάρκεια της δεκαετίας 2011-2021 και έχει αγωνιστεί επίσης σε Μάντσεστερ Σίτι και Αμβούργο ενώ έχει 76 συμμετοχές με την εθνική Γερμανίας, με την οποία στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής το 2014.