Ο Σφιντέρσκι ετοιμάζεται να γίνει συμπαίκτης με τον Μανωλά

Κάρολ Σφιντέρσκι

i

©Intime

Ο Σφιντέρσκι ετοιμάζεται να γίνει συμπαίκτης με τον Μανωλά

Κώστας Τόπας 09:20 - 01.02.2024

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ευρώπη, αυτή τη φορά για τη Serie A και τη Βερόνα, στην οποία όπως όλα δείχνουν θα μετακινηθεί και ο Κώστας Μανωλάς.

Εδώ και καιρό γίνεται λόγος για πιθανή μεταγραφή του Κάρολ Σφιντέρσκι ο οποίος ήθελε πολύ να επιστρέψει στην Ευρώπη. Το καλοκαίρι ήταν κοντά στη μετακόμιση, μεταξύ άλλων στη Μίτιλαντ, όπως αναφέρει ο Μάριους Πιεκάρσκι, ο ατζέντης του παίκτη, στο κανάλι Meczyki.pl. 

«Η Σάρλοτ έλαβε μια πολύ καλή πρόταση από τη Μίτιλαντ για τον Κάρολ Σφιντέρσκι. Εάν οι Δανοί είχαν αποκλείσει τη Λέγκια και είχαν προχωρήσει στη Conference League, η συμφωνία πιθανότατα θα είχε οριστικοποιηθεί», είπε χαρακτηριστικά. Αυτή τη φορά, όλα δείχνουν ότι ο άλλοτε επιθετικός του ΠΑΟΚ θα αλλάξει σύλλογο και θα επιστρέψει στη Γηραιά Ήπειρο. Ο Πολωνός βρίσκεται καθοδόν για την Ιταλία, όπου θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις πριν από τη μεταγραφή του στην Ελλάς Βερόνα. Αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, ο 27χρονος θα παραχωρηθεί δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν με οψιόν αγοράς.

Στην Ελλάς Βερόνα, πιθανότατα ο Κάρολ Σφιντέρσκι να ανταμώσει τον Κώστα Μανωλά. Ο άλλοτε κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, που έμεινε ελεύθερος από την Αλ Σάρζα, φέρεται να οδεύει προς τον ιταλικό σύλλογο. Η Βερόνα μάλιστα φαίνεται πως έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον Μανωλά και περιμένει την απάντηση του.