Απίθανη Μίλαν νίκησε στο φινάλε, ντεμπούτο με το δεξί για Ντε Ρόσι

Ουντινέζε - Μίλαν

Απίθανη Μίλαν νίκησε στο φινάλε, ντεμπούτο με το δεξί για Ντε Ρόσι

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:48 - 20.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:52 - 20.01.2024

Ουντινέζε και Μίλαν πρόσφεραν ένα εξαιρετικό παιχνίδι, με τη δεύτερη να παίρνει τελικά τη νίκη στις καθυστερήσεις (3-2) Νωρίτερα, η Ρόμα πανηγύρισε το τρίποντο στο ντεμπούτο του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, επικρατώντας της Βερόνα με 2-1.

Η Ουντινέζε υποδέχθηκε τη Μίλαν στο γήπεδο της και έπειτα από ένα εξαιρετικό παιχνίδι, η δεύτερη πανηγύρισε τη νίκη στις καθυστερήσεις. Με αυτόν τον τρόπο μείωσε τη διαφορά από τη δεύτερη Γιουβέντους, που όμως έχει ματς λιγότερο. 

Στο 32ο λεπτό ο Τεό Ερναντές τροφοδότησε τον Λόφτους Τσικ και εκείνος έκανε το 0-1 για τους «ροσονέρι». Η απάντηση ήρθε από τον Σάμαρτζιτζ στο 42ο λεπτό, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Ακολούθησε το 2-1 του Τοβάν, που έφερε την ανατροπή για την ομάδα του. Όμως η Μίλαν δεν λύγισε και τελικά με το γκολ του Γιόβιτς στο 83' και εκείνο του Οκαφόρ στο 90+3' (και οι δύο μπήκαν ως αλλαγή στο ματς)  ήρθε η νίκη. 

ΡΟΜΑ - ΒΕΡΟΝΑ 2-1

Την ίδια ώρα, ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι έκανε ποδαρικό με το δεξί στον πάγκο της Ρόμα, η οποία και επικράτησε με 2-1 της Βερόνα

Το 1-0 έφερε στο 19ο λεπτό ο Ρομελού Λουκάκου, ο οποίος υποδέχθηκε την μπαλιά του Ελ Σαραουί. Ο τελευταίος πρόσφερε την ασίστ και στον Πελεγκρίνι, που δεν αστόχησε για το 2-0 της ομάδας του. 

Στο 66' ο Τζούριτς έχασε πέναλτι για την ομάδα του, στέλνοντας την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Όμως δέκα λεπτά αργότερα ο Φολορούνσο μείωσε σε 2-1, όπου ήταν και το τελικό σκορ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 21ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: