«Μάχη Μίλαν-Ρεν για τα μάτια του Παυλίδη»

«Μάχη Μίλαν-Ρεν για τα μάτια του Παυλίδη»

Γιώργος Σακελλαρίου 17:00 - 20.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:02 - 20.01.2024

Η Ρεν φέρεται να δίνει 10 εκατ. ευρώ στην Άλκμααρ για τον Βαγγέλη Παυλίδη, ενώ παρακολουθεί την υπόθεση για τον Έλληνα φορ και η Μίλαν!

«Η Μίλαν θέλει να κάνει ένα βρώμικο κόλπο στη Ρεν στη μεταγραφική περίοδο!».

Αυτός είναι ο τίτλος στο ρεπορτάζ του footmercato κι αφορά τον διεθνή επιθετικό Βαγγέλη Παυλίδη. Η γαλλική ομάδα φέρεται να προσφέρει 10 εκατ. ευρώ στην Άλκμααρ για τον ταλαντούχο επιθετικό, αλλά ο ολλανδικός σύλλογος αξιώνει πολλά περισσότερα, ενώ η Μίλαν μόνο αδιάφορη δεν είναι για τον Παυλίδη.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται: «Θέλοντας να ενισχύσει την επίθεσή της φέτος τον χειμώνα, η Ρεν έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Βαγγέλη Παυλίδη (25 ετών) που λάμπει με την Άλκμααρ. Δυστυχώς για την ομάδα της Βρετάνης, η υπόθεση δεν θα είναι εύκολη. Μία πρώτη πρόταση απορρίφθηκε, ενώ και η Μίλαν εκτιμά τον παίκτη.

Ο 25χρονος Παυλίδης είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη Ρεν. Την τρέχουσα σεζόν έχει πετύχει σε πρωτάθλημα, κύπελλο κι Ευρώπη 22 γκολ και μετράει 3 ασίστ σε 29 ματς. Είναι ο δεύτερος σκόρερ στην Eredivisie με 18 γκολ, μόλις ένα πίσω από τον Μεξικανό Χιμένες της Φέγενορντ. Το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2025 και είναι υποψήφιος για πώληση.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Ρεν έκανε μια πρώτη προσφορά. Αυτή έφτασε περίπου τα 10 εκατομμύρια ευρώ, αλλά αρνήθηκε ο ολλανδικός σύλλογος, ο οποίος απαιτεί ποσό περίπου 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Θέλοντας, ωστόσο, να πάρει έναν επιθετικό τον χειμώνα, η Μίλαν έχει σε εκτίμηση τον Βαγγέλη Παυλίδη και θα μπορούσε να κάνει κρούση. Στην Αλκμάαρ πιστεύουν ότι η Μίλαν είναι πιο ικανή να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις τους.

Σ’ έναν μήνα θα αναμετρηθούν στο γήπεδο στα πλέι οφ του Europa League, αλλά Ρεν και Μίλαν βρίσκονται ήδη αντιμέτωπες στη μεταγραφική περίοδο».