Τροχαίο ατύχημα για το πούλμαν της Ρεάλ Μαδρίτης - Σύγκρουση με Ι.Χ. που άλλαζε λωρίδα

To πούλμαν της Ρεάλ

Τροχαίο ατύχημα για το πούλμαν της Ρεάλ Μαδρίτης - Σύγκρουση με Ι.Χ. που άλλαζε λωρίδα

Πάνος Κορομηλάς 19:40 - 12.02.2024

Ατύχημα είχε το πούλμαν της Ρεάλ Μαδρίτης, με το όχημα που μετέφερε τους ποδοσφαιριστές του Κάρλο Αντσελότι να συγκρούεται με Ι.Χ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε ρυθμούς UEFA Champions League, αφού το βράδυ της Τρίτης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λειψία, στο πλαίσιο της φάσης των «16». Λίγες ώρες πριν από τη σέντρα, οι ποδοσφαιριστές του Κάρλο Αντσελότι έγιναν πρωταγωνιστές σε τροχαίο ατύχημα. 

Αναλυτικά, το πούλμαν της ομάδας συγκρούστηκε με Ι.Χ., ο οδηγός του οποίου θέλησε να αλλάξει λωρίδα και δεν πρόσεξε το λεωφορείο. Την είδηση έκανε αρχικά γνωστή η «Bild», η οποία τόνισε πως: «Στον αυτοκινητόδρομο Α4, ένα λευκό ΙΧ χτυπήθηκε από το λεωφορείο της ομάδας της Μαδρίτης. 

Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν είδε το πούλμαν ενώ άλλαζε λωρίδα και ο εξωτερικός καθρέφτης έσπασε. Το ΙΧ υπέστη ζημιές αξίας περίπου 3.000 ευρώ Το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη το πούλμαν της Ρεάλ δεν είναι ακόμη σαφές. Μετά από μια σύντομη στάση, ευτυχώς όλοι οι εμπλεκόμενοι συνέχισαν χωρίς να υποστούν κανένα ατύχημα». 

Ωστόσο, σύμφωνα με τη Marca, το ατύχημα προκλήθηκε επειδή ο οδηγός θέλησε να τραβήξει βίντεο το λεωφορείο. Η Ρεάλ Μαδρίτης σε ενημέρωσή της έδωσε διευκρίνιση για τις ζημιές στο πούλμαν, τονίζοντας πως αυτές ήταν αμελητέες. Μάλιστα, το λεωφορείο συνέχισε κανονικά την πορεία του από το Ερφούρτ προς τη Λειψία

Η ισπανική ομάδα αναγκάστηκε να προγραμματίσει ξανά το ταξίδι της, λόγω της απεργίας στο αεροδρόμιο της Λειψίας . Αντί για την απευθείας πτήση για την πόλη της ομώνυμης ομάδας, το αεροπλάνο των «μερένγκες» προσγειώθηκε το πρωί στο Ερφούρτ. Από εκεί, ταξίδεψαν με πούλμαν σε μία διαδρομή άνω των 160 χιλιομέτρων.