Αυτή είναι η μπάλα των νοκ-άουτ και του τελικού του Champions League

Champions League

i

© PrtScr

Αυτή είναι η μπάλα των νοκ-άουτ και του τελικού του Champions League

Στέλιος Βαρδάκης 19:22 - 12.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:23 - 12.02.2024

Η UEFA έκανε γνωστή τη μπάλα που θα χρησιμοποιηθεί για τα νοκ άουτ και τον τελικό του Champions League.

Το UEFA Champions League επιστρέφει στις ζωές μας για τη φάση των «16» με τις αναμετρήσεις Κοπεγχάγη - Μάντσεστερ Σίτι (13/02 22:00) και Λειψία - Ρεάλ Μαδρίτης (13/02 22:00) να είναι αυτές που ανοίγουν την αυλαία της συγκεκριμένης φάσης της διοργάνωσης. 

Εν όψει της επιστροφής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, η UEFA έκανε γνωστή την UCL Pro Ball London, που είναι η μπάλα όπου θα χρησιμοποιηθεί σε όλες τις φάσεις των νοκ-άουτ μέχρι και τον τελικό που θα γίνει στο Λονδίνο και το «Wembley».

Ο επίσημος προμηθευτής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τη διοργάνωση είναι η Adidas που την εφοδιάζει με μπάλες από το 2001.

«Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός αναφέρεται στην πόλη υποδοχής, το Λονδίνο, με ζωντανά γραφικά με δύο λιοντάρια που βρυχώνται να παλεύουν ανάμεσα στα αστέρια. Το λιοντάρι συμβολίζει την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό του Ηνωμένου Βασιλείου και της πρωτεύουσάς του, και αντιπροσωπεύει επίσης τη γενναιότητα και τη δύναμη των παικτών και το μεγαλείο του πιο πολυπόθητου τροπαίου του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου

Η μπάλα διαθέτει υψηλή τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένης μιας καινοτόμου υφής επιφάνειας PRISMA που παρέχει στους κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια. Η εξωτερική επίστρωση υφής προσφέρει ασφαλή πρόσφυση και πλήρη έλεγχο, ενώ η θερμικά συνδεδεμένη άνευ ραφής κατασκευή εγγυάται την απόλυτη απόδοση», αναφέρει η UEFA στο site της.

Δείτε την νέα μπάλα παρακάτω: