Ο Σον τραυματίστηκε σοβαρά στην προσπάθεια του να χωρίσει δύο συμπαίκτες του που τσακώνονταν
i

© PrtScr

Ο Σον τραυματίστηκε σοβαρά στην προσπάθεια του να χωρίσει δύο συμπαίκτες του που τσακώνονταν

Γιάννης Λιβανός 14:33 - 14.02.2024

Σκηνές απείρου κάλλους μεταξύ των παικτών της Νότιας Κορέας. Μεγάλος καυγάς ξέσπασε ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές της ομάδας εξαιτίας ενός τουρνουά... πινγκ-πονγκ, με τον Χούνγκ Μιν Σον σε ρόλο «πυροσβέστη» να παρεμβαίνει και να τραυματίζει σοβαρά το δάκτυλο του.

Η Νότια Κορέα αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την Ιορδανία για τον θεσμό του Asian Cup. Αυτός ο αποκλεισμός μόνο τυχαίος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας ήταν αρκετά τεταμένο λίγες ώρες πριν από την έναρξη του μεγάλου αγώνα.

Σύμφωνα λοιπόν με τη βρετανική ημερήσια εφημερίδα, «Guardian» στα πρόθυρα του αγώνα και πιο συγκεκριμένα το προηγούμενο βράδυ από το ματς με την Ιορδανία, διαδραματίστηκε ένα τρομερό σκηνικό εντός του ξενοδοχείου που διέμενε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Νότιας Κορέας, όταν οι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να διοργανώσουν ένα τουρνουά πινγκ-πονγκ.

Κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε με τους ποδοσφαιριστές της Νότιας Κορέας να πιάνονται στα χέρια και τον αρχηγό, Χούνγκ Μιν Σον να παρεμβαίνει προκειμένου να «ηρεμήσουν τα πνεύματα». Αυτή του η προσπάθεια να κατευνάσει την κατάσταση είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο δάχτυλο του χεριού του.

Για την ακρίβεια ο επιθετικός και συνάμα αρχηγός της Τότεναμ προσπάθησε να τραβήξει τον Κανγκ-Ιν Λι της Παρί Σεν Ζερμέν και έτσι χτύπησε το δάχτυλο του χεριού του.

Το «στραβά και ανάποδα» συνεχίστηκε και την επόμενη ημέρα με την ήττα-αποκλεισμό από την Ιορδανία στα ημιτελικά.

Παρολ' αυτά ο Σον αγωνίστηκε 28 λεπτά στην αναμέτρηση της Τότεναμ κόντρα στην Μπράιτον το περασμένο Σάββατο (10/02) και μάλιστα «έβγαλε» και την ασίστ στον Τζόνσον για το 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ υπέρ της ομάδας του Άγγελου Ποστέκογλου.