Ποστέκογλου: Το ενδεχόμενο «γάμου» με τη Λίβερπουλ, η στάση της Τότεναμ και οι δηλώσεις που έβαλαν... φωτιά

Ποστέκογλου - Κλοπ

i

© Photo by Ryan Pierse/Getty Images

Ποστέκογλου: Το ενδεχόμενο «γάμου» με τη Λίβερπουλ, η στάση της Τότεναμ και οι δηλώσεις που έβαλαν... φωτιά

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:24 - 13.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:30 - 13.02.2024

Το μέλλον του Άγγελου Ποστέκογλου και οι φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με τον διάδοχο του Κλοπ.

Στα τέλη του περασμένου Γενάρη, ο κόσμος του ποδοσφαίρου έμεινε έκπληκτος από την είδηση ​​ότι ο Γιούργκεν Κλοπ θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Ο Γερμανός τεχνικός έγραψε τη δική του ιστορία στον «κόκκινο» πάγκο και πλέον πήρε την απόφαση για το... αντίο.

Όπως είναι λογικό, η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ «τρέχει» από τώρα τις διαδικασίες για την αντικατάστασή του, με σκοπό να μην υπάρξει καθυστέρηση στον προγραμματισμό του καλοκαιριού. 

Όσον αφορά στον διάδοχό του Κλοπ, έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα, με τον Τσάμπι Αλόνσο να είναι αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες προστέθηκε ακόμη ένα όνομα στη λίστα, το οποίο έβαλε... φωτιά στις φήμες. Ο λόγος γίνεται για τον Άγγελο Ποστέκογλου.

Ο Ελληνοαυστραλός κόουτς έχει συμβόλαιο με την Τότεναμ μέχρι το καλοκαίρι του 2027 και δεν έχει δείξει... διάθεση αποχώρησης μέχρι σήμερα. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Telegraph, στα «σπιρούνια»… γελάνε με αυτό το ενδεχόμενο, δείχνοντας έτσι τις προθέσεις τους για το μέλλον του Ποστέκογλου.

Ο Ποστέκογλου έχει... όνειρο τη Λίβερπουλ

Μπορεί ο Ποστέκογλου τη δεδομένη χρονική να στιγμή να ανήκει στην Τότεναμ, ωστόσο όπως είχε αποκαλύψει το όνειρό του είναι άλλο. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στους Betarades πριν μερικούς μήνες, είχε μιλήσει για την παιδική του αγάπη τη Λίβερπουλ, αλλά και για το γνωστό σύνθημα «you will never walk alone».

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για την «τρέλα» με τη Λίβερπουλ: «Ναι όταν ήμουν μικρός είχα πάρα πολύ. Αυτό είναι για μένα το απίστευτο. Όλοι μας όταν είμαστε μικροί έχουμε όνειρα. Ονειρευόμουν μία μέρα ότι θα είμαι στη Λίβερπουλ. Τώρα πως θα γίνει αυτό, ένα παιδί από τη Μελβούρνη να φτάσει στη Λίβερπουλ;»

Για το «you will never walk alone»: «Αυτό το σύνθημα το είχα στην καρδιά μου. Στον πρώτο μου αγώνα στον πάγκο της Σέλτικ λίγο πριν την έναρξη, έκατσα στο τούνελ μέσα και άκουσα το «you will never walk alone». Ξέρεις καμία φορά η ζωή είναι περίεργη όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο. Εκτός από τη Λίβερπουλ είχα αδυναμία και στη Σέλτικ γιατί ο Κένι Νταλγκλίς πήγε από τη μία ομάδα στην άλλη. Ήξερα επίσης ότι έχουν τον ίδιο ύμνο».