Ο Έντσο Φερνάντες απαντά στις φήμες: «Δεν θέλω να φύγω από την Τσέλσι»

Έντσο Φερνάντες

i

©Photo by James Gill - Danehouse/Getty Images/Ideal Images

Ο Έντσο Φερνάντες απαντά στις φήμες: «Δεν θέλω να φύγω από την Τσέλσι»

Κώστας Τόπας 09:33 - 13.02.2024

Ο Έντσο Φερνάντες έβαλε φρένο στα δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν ότι επιθυμία του είναι να αποχωρήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από την Τσέλσι.

Το μέλλον του Έντσο Φερνάντες φαίνεται να βρίσκεται στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Ο Αργεντινός, ο οποίος συμμετείχε στην νίκη της Τσέλσι κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, σημειώνοντας το τελικό 3-1 για την ομάδα του, εκμεταλλεύτηκε μια συνέντευξη αμέσως μετά τον αγώνα για να ξεκαθαρίσει την επιθυμία του να μείνει στο κλαμπ του Λονδίνου.

«Δεν ξέρω από πού προήλθαν οι φήμες. Έγινε συζήτηση στα κοινωνικά δίκτυα... Δεν θέλω να φύγω από την Τσέλσι. Είμαι καλά εδώ. Είμαι καλά με τους συμπαίκτες μου, με το προπονητικό επιτελείο, τους κόσμος στο κλαμπ... Είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ. Είμαι χαρούμενος εδώ και θα συνεχίσω όσο θέλω», εξήγησε ο Έντσο Φερνάντες σε δηλώσεις του στο ESPN.

Με συμβόλαιο μέχρι το 2031, ο Αργεντινός μέσος δεν σκέφτεται να φύγει αυτή τη στιγμή, παρά το γεγονός ότι η κατάσταση της Τσέλσι δεν είναι η καλύτερη και ότι δεν θα μπορούσε να παίξει στο Champions League του χρόνου. Τα επόμενα δύο παιχνίδια θα είναι βασικά για το μέλλον της σεζόν για την ομάδα του Ποτσετίνο, που θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ» στις 17 Φεβρουαρίου, και τη Λίβερπουλ στον τελικό του Carabao Cup, στις 25 Φεβρουαρίου.