Ο Ποτσετίνο για τον πάγκο του πανάκριβου Μούντρικ: «Δεν είναι τένις»

Μιχάιλο Μούντρικ

i

©PrtScr

Ο Ποτσετίνο για τον πάγκο του πανάκριβου Μούντρικ: «Δεν είναι τένις»

Κώστας Τόπας 13:23 - 04.02.2024

Ο Μιχαΐλο Μούντρικ εντάχθηκε στην Τσέλσι ως σημαντική αγορά το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ο Ουκρανός βρίσκεται στον πάγκο πιο συχνά από όσο θα ήθελε. Ο Μοαυρίτσιο Ποτσετίνο πάντως θέλησε να εξηγήσει ποιο είναι το πρόβλημα.

Η Τσέλσι έβγαλε από τα ταμεία της 70 εκατομμύρια ευρώ για τον 23χρονο Μούντρικ. Ωστόσο, αυτό το ποσό θα μπορούσε να ανέλθει σε πολύ περισσότερα από 90 εκατομμύρια ευρώ, λόγω μπόνους. Η πραγματικότητα είναι ότι ο Ουκρανός μεσοεπιθετικός έχει δεύτερο ρόλο στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

«Ξεκίνησε στον αγώνα με τη Μίντλεσμπρο, που ήταν ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια για εμάς», είπε ο Ποτσετίνο, αναφερόμενος στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ. «Ναι, τώρα είναι στον πάγκο. Έχει να κάνει με τη φόρμα καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν - και το αν διατηρείς αυτή τη φόρμα και είσαι ο καλύτερος σε κάθε προπόνηση. Παίζουμε με τους παίκτες που είναι οι καλύτεροι στην προπόνηση. Φυσικά και πρέπει να βελτιωθεί. Έχει μεγάλα προσόντα και μεγάλες δυνατότητες, αλλά είναι ομαδικό παιχνίδι, όχι τένις».

Ο Ποτσετίνο θέλησε να τονίσει ότι ο Μούντρικ είναι ακόμα πολύ πεισματάρης. «Έχουμε παίκτες που πρέπει να παίξουν σε ένα γκρουπ. Όταν τον βλέπεις να παίζει είναι υπέροχος, αλλά μετά πρέπει να προσαρμοστείς και να παίξεις για την ομάδα. Πρέπει να προσαρμοστεί και αυτό απαιτεί χρόνο». 

«Πορωτικός» Άλισον: «Αμυνόμαστε με τη ζωή μας»
PREMIER LEAGUE

13:46 - 02.02.2024

«Πορωτικός» Άλισον: «Αμυνόμαστε με τη ζωή μας»

Την ηγετική του προσωπικότητα έβγαλε προς τα έξω ο Άλισον λίγα λεπτά πριν την έναρξη του ματς με την Τσέλσι, καθώς η παρακάμερα του αγώνα τον έπιασε να μιλάει «πορωτικά» προς τους συμπαίκτες του στον διάδρομο των αποδυτηρίων.

Ο Μούντρικ έπαιξε 18 παιχνίδια στην Premier League, εννέα από τους οποίους μπήκε ως αλλαγή, ενώ έχει συνεισφέρει για την ομάδα του τρία γκολ και μία ασίστ.