Η σύζυγος του Τιάγκο Σίλβα εκρήγνυται εναντίον του Ποτσετίνο: «Ήρθε η ώρα…»

Μπέλε Σίλβα & Τιάγκο Σίλβα

Η σύζυγος του Τιάγκο Σίλβα εκρήγνυται εναντίον του Ποτσετίνο: «Ήρθε η ώρα…»

Κώστας Τόπας 11:21 - 05.02.2024

Η σύζυγος του Τιάγκο Σίλβα δημοσίευσε ένα tweet, μέσω του οποίο φέρεται να ρίχνει την ευθύνη για την κακή αγωνιστική φόρμα της Τσέλσι, στον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Δεν ήταν ένα ήσυχο Σαββατοκύριακο για την Τσέλσι. Η ομάδα του Λονδίνου ηττήθηκε με 4-2 από την Γουλβς στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Μια ήττα που αφήνει τους «μπλε» ακόμα πιο κάτω στην βαθμολογική κατάταξη και συγκεκριμένα στην 11η θέση, με 31 βαθμούς. Τα σχόλια μετά τη νέα αυτή καταστροφή σημειώθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα. Άλλοι ρίχνουν ευθύνες στον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο κι άλλοι στους παίκτες...

Μία από αυτές ήταν η σύζυγος του Τιάγκο Σίλβα: «Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε. Αν περιμένετε άλλο θα είναι πολύ αργά…» έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter, ενεργοποιώντας όλους τους συναγερμούς. Για πολλούς αυτό το σχόλιο είναι προς την κατεύθυνση της αποχώρησης του Βραζιλιάνου από τον σύλλογο. Σε ηλικία 39 ετών, θα μπορούσε να είναι καιρός να φύγω από την ομάδα της Premier League έχοντας κερδίσει τα πάντα.

Η πραγματικότητα είναι ότι το συμβόλαιο του Τιάγκο Σίλβα λήγει το 2024 και δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι θα έχει πρόταση ανανέωσης, παρά το γεγονός ότι στην ηλικία του εξακολουθεί να είναι ένας από τους βασικούς σέντερ μπακ των «μπλε». Στην Premier League αυτή τη σεζόν έχει παίξει σχεδόν σε όλα ματς, εκτός από ένα, αυτό κόντρα στην Έβερτον.

Ένα άλλο ρεύμα παραδέχεται ότι το tweet της Μπέλε Σίλβα, δημοσιεύτηκε για να επιτεθεί στον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Η σύζυγος του Βραζιλιάνου, που είναι συχνή στις αναρτήσεις σχολίων στα κοινωνικά δίκτυα, φέρεται να ζητάει την αποχώρηση του Αργεντινού προπονητή. Η ομάδα περνάει μια λεπτή κατάσταση, εντελώς εκτός ευρωπαϊκών θέσεων.

Ο Ποτσετίνο για τον πάγκο του πανάκριβου Μούντρικ: «Δεν είναι τένις»
PREMIER LEAGUE

13:23 - 04.02.2024

Ο Ποτσετίνο για τον πάγκο του πανάκριβου Μούντρικ: «Δεν είναι τένις»

Ο Μιχαΐλο Μούντρικ εντάχθηκε στην Τσέλσι ως σημαντική αγορά το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ο Ουκρανός βρίσκεται στον πάγκο πιο συχνά από όσο θα ήθελε. Ο Μοαυρίτσιο Ποτσετίνο πάντως θέλησε να εξηγήσει ποιο είναι το πρόβλημα.

«Είμαι ο πρώτος υπεύθυνος για αυτήν την κατάσταση. Αυτό που δείξαμε σήμερα είναι ότι δεν είμαστε αρκετά καλοί. Είμαστε όλοι υπεύθυνοι. Ακόμα και οι παίκτες. Οι παίκτες πρέπει να αναλάβουν κάποια ευθύνη, όπως υποθέτω κι εγώ. Συμφωνώ μαζί σου, αυτή τη στιγμή δεν ανταποκρινόμαστε στην ιστορία του συλλόγου. Αυτό είναι αλήθεια, πρέπει να το αποδεχτούμε και πρέπει να το αποδεχτούμε», παραδέχτηκε ο Ποτσετίνο μετά το τέλος του αγώνα με την Γουλβς.