Ο Γκάλαχερ έσωσε την Τσέλσι από νέα γκέλα

Οι παίκτες της Τσέλσι κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας

i

Photo by Julian Finney/Getty Images

Ο Γκάλαχερ έσωσε την Τσέλσι από νέα γκέλα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:14 - 12.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:07 - 13.02.2024

Χάρη στα δύο γκολ του Γκάλαχερ, η Τσέλσι έφερε το ματς κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας... τούμπα, πανηγυρίζοντας τελικά τη νίκη με 3-1 στο ματς της 24ης αγωνιστικής της Premier League.

Η Τσέλσι γλύτωσε από μία νέα γκελα, κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, με τον Κόνορ Γκάλαχερ να την σώζει λίγο πριν το φινάλε. Ο Άγγλος σκόραρε στο 91ο λεπτό φέρνοντας την ανατροπή, την οποία σφράγισε ο Φερνάντες λίγο πριν το φινάλε του αγώνα της 24ης αγωνιστικής της Premier League. 

Στο πρώτο ημίχρονο οι ευκαιρίες ήταν ουκ ολίγες. Την πρώτη έκανε ο Ματέτα για τη γηπεδούχο, με την προσπάθειά του να σταματάει στον Πέτροβιτς (23'). Επτά λεπτά αργότερα, ο Λέρμα πήρε την μπάλα και εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ, το οποίο κατέληξε στην αντίπαλη εστία. Στο 41' οι παίκτες του Χότζον ζήτησαν πέναλτι, όμως ο ρέφερι είπε «παίζετε». Η μοναδική καλή στιγμή της Τσέλσι στο 45λεπτο ήρθε στις καθυστερήσεις, με τον Γκάλαχερ να βλέπει το σουτ του να περνάει δίπλα από την εστία. 

Ότι δεν έκανε ο τελευταίος στο πρώτο μέρος, το έκανε στις αρχές του δευτέρου. Ο ίδιος έκανε ένα εξαιρετικό σουτ το οποίο κατέληξε στη δεξιά γωνία των διχτυών, για να φέρει στη φιλοξενούμενη το 1-1 (47'). Στο 73' ήταν η σειρά της ομάδας του Ποτσετίνο να ζητήσει πέναλτι, εντούτοις ο ρέφερι δεν έδειξε τίποτα. Η ανατροπή ήρθε από τον Γκάλαχερ, ο οποίος στο 91ο λεπτό έκανε ένα εξαιρετικό πλασέ για το 2-1. Τη χαριστική βολή έδωσε στο 94' ο Έντσο Φερνάντες, ο οποίος και εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του Πάλμερ για να διαμορφώσει το τελικό 3-1

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 24ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE:

H ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: