Η Τσέλσι είναι πρόθυμη να προσφέρει έως και 100 εκατομμύρια ευρώ για Ντε Γιονγκ

Φράνκι Ντε Γιόνγκ

i

©Photo by Alex Caparros/Getty Images

Η Τσέλσι είναι πρόθυμη να προσφέρει έως και 100 εκατομμύρια ευρώ για Ντε Γιονγκ

Στέλιος Βαρδάκης • 20:57 - 09.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:42 - 09.02.2024

Η Τσέλσι φαίνεται να είναι διατεθειμένη να προσφέρει ένα ιδιαίτερα μεγάλο ποσό που θα φτάνει στα 100 εκατομμύρια ευρώ, για να κάνει δικό της τον Ντε Γιονγκ από την Μπαρτσελόνα. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν παρουσιάζονται να ενδιαφέρονται επίσης, για τον παίκτη.

Το μέλλον του Φρένκι ντε Γιονγκ στην Μπαρτσελόνα βρίσκεται στον «αέρα». Ο Ολλανδός μέσος φαίνεται ανοιχτός στο να αποχωρήσει το καλοκαίρι αν έρθει μια ενδιαφέρουσα πρόταση.

Ο αθλητικός διευθυντής των «μπλαουγκράνα», Ντέκο, προσπάθησε να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για επέκταση του συμβολαίου, στο πλαίσιο της οποίας θα πρέπει να αναπροσαρμοστούν οι αποδοχές του παίκτη, κατανέμοντας τα ποσά σε περισσότερα χρόνια. Η ιδέα ήταν να τον ανανεώσει μέχρι το 2029, αλλά προς το παρόν δεν έχει σημειωθεί καμία πρόοδος για την ανανέωσή του.

Το τωρινό συμβόλαιο του Ντε Γιονγκ έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2026 και στην Μπαρτσελόνα σκέφτονται σοβαρά να πουλήσουν τον παίκτη το ερχόμενο καλοκαίρι σε περίπτωση που δεν υπογράψει την επέκταση, ώστε να μπορούν να ζητήσουν ένα καλό αντίτιμο. Οι «μπλαουγκράνα» θα ήταν θετικοί στο να εξετάσουν προσφορές της τάξης των 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως αναφέρει η καταλανική Sport, η Τσέλσι είναι μία ομάδα που φαίνεται πρόθυμη να πληρώσει ένα τέτοιο ποσό στη Μπάρτσα προκειμένου να κάνει δικό της τον Ολλανδό ποδοσφαιριστή και φαίνεται να ενδιαφέρεται για τον παίκτη. 

Επιπλέον, σύμφωνα με το ίδιο Μέσο, για το ποδοσφαιριστή ενδιαφέρον υπάρχει τόσο από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και από την Παρί Σεν Ζερμέν. Δύο ομάδες που επίσης διαθέτουν γεμάτα πορτοφόλια και θα μπορούσαν να πλησιάσουν ένα μεγάλο ποσό. 

Η συγκεκριμένη υπόθεση πάντως δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα και οι οριστικές αποφάσεις αναμένονται να γίνουν γνωστές τους επόμενους μήνες, ίσως και μετά το τέλος της σεζόν.