Ο Μίτσελ βασικός υποψήφιος για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα

Μίτσελ

i

PrtScr

Ο Μίτσελ βασικός υποψήφιος για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα

Στέλιος Βαρδάκης • 09:38 - 08.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:43 - 08.02.2024

Βασικός υποψήφιος για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα είναι ο Μίτσελ Σάντσεθ, που έχει τρελάνει την Ευρώπη με την πορεία της Χιρόνα στο πρωτάθλημα την φετινή σεζόν.

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Τσάβι από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν όπως ο ίδιος ενημέρωσε. Οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται ήδη σε διαδικασία εύρεσης του διαδόχου του ώστε να είναι έτοιμοι μέχρι το τέλος της χρονιάς και να ξεκινήσουν μαζί του όσο το δυνατόν συντομότερο το «χτίσιμο» της νέας ομάδας για τη νέα χρονιά.

Σύμφωνα με την Καταλανική Sport, βασικός υποψήφιος για να αναλάβει αυτό το έργο είναι ο προπονητής της Χιρόνα, Μίτσελ Σάντσεθ. Η έτερη ομάδα της Καταλονίας πραγματοποιεί μία ονειρική σεζόν, βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πίσω από την Ρεάλ Μαδρίτης και την κορυφή της βαθμολογίας και έχει κάνει τους πάντες να πιστέψουν ότι είναι διεκδικήτρια τίτλου.

Μάλιστα, η Χιρόνα αντιμετωπίζει την επερχόμενη αγωνιστική την Ρεάλ Μαδρίτης (10/02 19:30) εκτός έδρας, έχοντας την ευκαιρία να την ξεπεράσει στην βαθμολογία και να απολαμβάνει μόνη της την κορυφή της La Liga. Όπως αναφέρει το καταλανικό Μέσο, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα βλέπει το συγκεκριμένο ματς στο «Μπερναμπέου» ως «κάστινγκ» για τον Μίτσελ. Βέβαια, ο προπονητής της Χιρόνα δεν θα κάθεται στην άκρη του πάγκου της ομάδας καθώς είναι τιμωρημένος. 

Υπενθυμίζουμε, ότι η Χιρόνα «σόκαρε» την φετινή σεζόν την Μπαρτσελόνα κερδίζοντάς την με το εμφατικό 4-2 μέσα στο «Μονζουίκ», παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Ο Μίτσελ είναι ιδιαίτερα αγαπητός και χαίρει εκτίμησης σε αρκετούς από τους διοικούντες της Μπάρτσα και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η σπουδαία σεζόν του στην τεχνική ηγεσία της Χιρόνα παρακολουθείται στενά. Βέβαια, οι «μπλαουγκράνα» δεν είναι οι μόνοι που κοιτάζουν την περίπτωσή του, καθώς φαίνεται  η δουλειά του να αρέσει και σε αρκετές ομάδες της Premier League, όπως για παράδειγμα την Τσέλσι. 

Ο Φάμπρεγας «δείχνει» τον Τιάγκο Μότα για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα
LA LIGA

09:58 - 07.02.2024

Ο Φάμπρεγας «δείχνει» τον Τιάγκο Μότα για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας χωρίς να κλείνει την πόρτα του να προπονήσει κάποια στιγμή στο μέλλον την Μπαρτσελόνα, έδειξε την ξεκάθαρη προτίμηση του στον Τιάγκο Μότα για να είναι εκείνος που θα διαδεχθεί τον Τσάβι στην τεχνική ηγεσία των «Μπλαουγκράνα».

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι το συμβόλαιο του Μίτσελ με τη Χιρόνα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026, μετά την ανανέωση που έκανε τον περασμένο Μάιο, ενώ ο ίδιος επικεντρώνεται στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του τη φετινή σεζόν και στην προσπάθεια να γράψουν μαζί ιστορία.