Ντέκο: «Φίλος μου ο Μουρίνιο - Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Εμπαπέ»

Ντέκο

i

© PrtScr

Ντέκο: «Φίλος μου ο Μουρίνιο - Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Εμπαπέ»

Στέλιος Βαρδάκης • 10:51 - 08.02.2024

Τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ντέκο, όπου μίλησε για θέματα που αφορούν το σύλλογο. Μεταξύ άλλων κλήθηκε να μιλήσει για το ζήτημα του προπονητή ενώ ρωτήθηκε για Μουρίνιο, Τιάγκο Μότα ακόμη και για τον Εμπαπέ.

Ο Ντέκο παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη μιλώντας για τα ζητήματα που απασχολούν την Μπαρτσελόνα αυτό τον καιρό, αναλύοντας την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα σε πολλά επίπεδα.

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπάρτσα όπως είναι φυσικό, κλήθηκε να απαντήσει αρκετές φορές για το θέμα προπονητή που απασχολεί τον σύλλογο, μετά την ανακοίνωση του Τσάβι ότι δεν θα συνεχίσει τη νέα σεζόν στην τεχνική ηγεσία των «μπλαουγκράνα». Συγκεκριμένα, τόνισε ότι το όνομα του νέου προπονητή δεν έχει αποφασιστεί ακόμα καθώς θα συμφωνηθεί μαζί με τον Χουάν Λαπόρτα, ενώ το προφίλ του θα είναι παρόμοιο με του Τσάβι.

Για τις φήμες σχετικά με τον Ζοσέ Μουρίνιο είπε: «Είναι φίλος μου, αλλά δεν μιλάω με τον Ζοσέ εδώ και πολύ καιρό», ενώ απάντησε και για την πιθανότητα του Τιάγκο Μότα, «Δεν έχω δει πολλά παιχνίδια της Μπολόνια καθώς είμαστε απασχολημένοι με τα ταξίδια, παρακολουθώ άλλες ομάδες. Τα πηγαίνει περίφημα, αλλά δεν υπάρχει τίποτα με αυτόν».

Επιπλέον, απέκλεισε και το ενδεχόμενο να αναλάβει το «τιμόνι» της πρώτης ομάδας ο Ράφα Μάρκεζ. «Βελτιώνεται ως προπονητής. Η εμπειρία στην Ακαδημία είναι σπουδαία και βελτιώνεται συνεχώς. Αλλά είναι νέος, δεν θα τον φέρουμε ως προπονητή της πρώτης ομάδας αυτή τη στιγμή».

Αγουέρο: «Στον τελευταίο μου αγώνα με την Μπαρτσελόνα ένιωθα ότι θα λιποθυμίσω»
LA LIGA

12:30 - 07.02.2024

Αγουέρο: «Στον τελευταίο μου αγώνα με την Μπαρτσελόνα ένιωθα ότι θα λιποθυμίσω»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Αργεντινή, ο Σέρχιο Αγουέρο μίλησε μεταξύ άλλων για το τελευταίο του παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, ενώ αναφέρθηκε και στον λόγο που δεν επέλεξε το νούμερο «10» του Λιονέλ Μέσι.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατο δημοσίευμα της Καταλανικής Sport, που ειδικεύεται σε θέματα της Μπαρτσελόνα, ανέφερε ότι οι «μπλαουγκράνα» έχουν ως πρωταρχικό στόχο για την άκρη του πάγκου τους τον προπονητή της Χιρόνα, Μίτσελ, που πραγματοποιεί μία ονειρική σεζόν.

Παράλληλα, ο Ντέκο ρωτήθηκε για τον αν θα ήταν ρεαλιστική μία μετακίνηση του Εμπαπέ στην Καταλονία σε περίπτωση που πουλήσει η Μπαρτσελόνα τον Ντε Γιόνγκ και τον Αραούχο, με τον Πορτογάλο να είναι ξεκάθαρος.

«Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Εμπαπέ, αλλά δεν θα ήταν καλό να πουλήσουμε τον Αραούχο και τον Φρένκι. Είμαστε εδώ για να βελτιώσουμε την ομάδα, αν πρέπει να κάνουμε κινήσεις, ας είναι με γνώμονα την ισορροπία. Πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα έκανε την ομάδα χειρότερη. Στόχος μας είναι να τη βελτιώσουμε, όχι να αφαιρέσουμε ένα χέρι και ένα πόδι. Μία τέτοια κίνηση θα έκανε την ομάδα χειρότερη».