«Σερ Άλεξ, θα κατακτήσει ποτέ η Τότεναμ την Premier League;» - «Όχι! Χαχα!» (vid)

«Σερ Άλεξ, θα κατακτήσει ποτέ η Τότεναμ την Premier League;» - «Όχι! Χαχα!» (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 13:04 - 11.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:10 - 11.02.2024

Ο θρυλικός Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ρωτήθηκε για το αν πιστεύει ότι η Τότεναμ θα κατακτήσει κάποια στιγμή την Premier League, με τον 82χρονο να γελάει και να απαντάει «Όχι! Χαχα!».

Η Τότεναμ είναι εδώ και πολλά χρόνια ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Premier League. Τα «σπιρούνια» είναι από τις ομάδες που έχουν δαπανήσει πολλά λεφτά, ωστόσο δεν έχουν καταφέρει ακόμα να φτάσουν στην κατάκτηση ενός τίτλου. 

Ο θρυλικός πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ισχυρίστηκε ότι η Τότεναμ δεν θα κερδίσει ποτέ την Premier League. Ο Ποστέκογλου έχει λάβει πολύ καλά σχόλια για τη δουλειά που έχει κάνει από τότε που εντάχθηκε στην ομάδα (το καλοκαίρι μετά την αποχώρησή του από τη Σέλτικ). 

Τα «σπιρούνια», που ήταν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα τον Οκτώβριο, βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην θέση, αλλά ο Φέργκιουσον πιστεύει ότι δεν θα κερδίσουν ποτέ τα πρωτάθλημα. 

Θυμίζουμε πως ο Φέργκιουσον κέρδισε την Premier League 13 φορές ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν αποσυρθεί το 2013 μετά από μια εξαιρετική καριέρα. 

Ερωτηθείς από τον Ματ Τσάπμαν του Sky Sports αν η Τότεναμ θα κερδίσει ποτέ την Premier League, ο Φέργκιουσον απάντησε λέγοντας: «Όχι». 

Ο Φέγκιουσον, χαμογέλασε αμέσως μετά την απάντηση που έδωσε στην ερώτηση του δημοσιογράφου και όχι μόνο αυτό, όταν του είπανε ότι η Τότεναμ έχει περισσότερες πιθανότητες αυτή την περίοδο να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, αντί για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εκείνος δήλωσε: «με καμία ευκαιρία».