Ο Αλεξάντερ - Άρνολντ έγινε ο αμυντικός με τις περισσότερες ασίστ στην ιστορία της Premier League

Τρεντ Αλεξάντερ - Άρνολντ

i

©Photo by James Gill - Danehouse/Getty Images

Ο Αλεξάντερ - Άρνολντ έγινε ο αμυντικός με τις περισσότερες ασίστ στην ιστορία της Premier League

Δημήτρης Χούπης 22:42 - 10.02.2024

Ο Τρεντ Αλεξάντερ - Άρνολντ με την ασίστ στον Ντιόγκο Ζότα έγινε ο αμυντικός με τις περισσότερες τελικές πάσες στην ιστορία της Premier League.

Η Λίβερπουλ μπορεί να μην έπεισε με την εικόνα της, αλλά επικράτησε της Μπέρνλι με 3-1 στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Premier League. Το πρώτο γκολ για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ το έβαλε ο Ντιόγκο Ζότα με κεφαλιά, ο οποίος μετά από ασίστ του Τρεντ Αλεξάντερ - Άρνολντ και κακή έξοδο του Τράφορντ έκανε το 1-0.

Με αυτή την ασίστ ο Άγγλος δεξιός μπακ έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο αμυντικός με τις περισσότερες ασίστ στην ιστορία της Premier League. Συγκεκριμένα έχει 58, ξεπερνώντας έτσι τον συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ, Άντι Ρόμπερτσον που έχει 57. 

Στην τρίτη θέση είναι ο Λέιτον Μπέινς με 53 ασίστ, ενώ την πεντάδα τη συμπληρώνουν οι Γκρέιαμ Σε Λο με 44 και ο Αντόνιο Βαλένσια με 39. 

Αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο και ανησυχεί η Λίβερπουλ 

Το νέο γήπεδο της Έβερτον θα είναι το καλύτερο στην Premier League
PREMIER LEAGUE

10:35 - 09.02.2024

Το νέο γήπεδο της Έβερτον θα είναι το καλύτερο στην Premier League

Η Έβερτον πρόκειται να εγκαταλείψει το Γκούντισον Παρκ μετά από 131 χρόνια στο τέλος της σεζόν, με την κατασκευή του ολοκαίνουργιου γηπέδου χωρητικότητας 52.000 θέσεων, να είναι κοντά στην ολοκλήρωση.

Ο 25χρονος δεξιός οπισθοφύλακας των «κόκκινων» μπορεί να έγραψε ιστορία, αλλά στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε, προκαλώντας την ανησυχία στους ανθρώπους της Λίβερπουλ. Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας, Γιούργκεν Κλοπ, αναφέρθηκε στην αλλαγή του, λέγοντας πως είχε μια μικρή ενόχληση στο γόνατο (στο σημείο που είχε τραυματιστεί), αλλά δεν φαίνεται σοβαρό. 

«Ένιωσε πάλι ενόχληση στο ίδιο σημείο στο γόνατο. Τίποτα κακό, αλλά το ένιωσε ξανά. Πρέπει να το δούμε. Έχουμε επίγνωση της κατάστασης», ήταν τα λόγια του Γερμανού.