Το όνειρο κάθε οπαδού των «κόκκινων»: Ένα Airbnb γεμάτο... Λίβερπουλ

Το όνειρο κάθε οπαδού των «κόκκινων»: Ένα Airbnb γεμάτο... Λίβερπουλ

Δημήτρης Χούπης 15:17 - 07.02.2024

Αυτό το Airbnb είναι σίγουρα το όνειρο του κάθε οπαδού της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ, αφού είναι γεμάτο με πράγματα της Λίβερπουλ.

Ένας οπαδός της Λίβερπουλ που ζει εκτός Αγγλίας, μπορεί να μείνει στο δωμάτιο των ονείρων του, το οποίο είναι κοντά στο γήπεδο του Anfield. Πιο αναλυτικά ο λόγος γίνεται για ένα Airbnb, το οποίο κοστίζει περίπου 230 ευρώ το βράδυ και έχει θέμα τη Λίβερπουλ!

Πρόκειται ένα σπίτι, το οποίο από άκρη σ' άκρη είναι γεμάτο με πράγματα της ομάδας, κασκόλ και φανέλες, παλιών και τωρινών παικτών ων «κόκκινων». Μάλιστα δύο κρεβάτια είναι μέσα σε τέρματα! Τα χαλιά και οι τοίχοι είναι εμπνευσμένοι από σκηνές του Anfield, μία από αυτές μάλιστα είναι από το παιχνίδι των «κόκκινων» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είχαν επικρατήσει με 7-0. Ενώ στους τείχους υπάρχουν επίσης και παιχνίδια που έχουν μείνει στην ιστορία. 

Σε ένα από τα υπνοδωμάτια εμφανίζεται ένα διπλό κρεβάτι και γύρω από αυτό υπάρχουν φανέλες θρύλων της ομάδας, όπως του Στίβεν Τζέραρντ, του Ίαν Ρας, του Φαν Ντάικ, του Άλαν Κένεντυ, του Τσάμπι Αλόνσο, του Τζον Μπαρνς, του Άλαν Χάνσεν και του Τζέιμι Κάραχερ.

«Κάθε ίντσα του σπιτιού είναι Λίβερπουλ. Ο σύζυγός μου είναι μεγάλος οπαδός της ομάδας και ένιωθε δέος σε κάθε δωμάτιο», έγραψε μία στις κριτικές του δωματίου. 

«Αν είσαι οπαδός της Λίβερπουλ, είσαι στο καλύτερο μέρος για να μείνεις. Το σπίτι είναι πολύ καθαρό και κοντά στο γήπεδο. Η Τζέιν είναι πολύ βοηθητική και σίγουρα θα έρθουμε εδώ καμία μέρα», έγραψε άλλη μία.