Ποτσετίνο μετά την ήττα από τη Γουλβς: «Όταν έχασε η Λίβερπουλ από την Άρσεναλ δεν άκουσα τίποτα, είναι το ίδιο αποτέλεσμα»

Μαουρίσιο Ποτσετίνο

i

© PrtScr

Ποτσετίνο μετά την ήττα από τη Γουλβς: «Όταν έχασε η Λίβερπουλ από την Άρσεναλ δεν άκουσα τίποτα, είναι το ίδιο αποτέλεσμα»

Δημήτρης Χούπης 18:35 - 06.02.2024

Η Μαουρίσιο Ποτσετίνο μετά τη νέα ήττα της Τσέλσι από τη Γουλβς, τόνισε πως είναι άδικη η κριτική που δέχεται η ομάδα του, ενώ την ίδια ώρα σχολίασε ότι, όταν η Λίβερπουλ έχασε από την Άρσεναλ, κανείς δεν είπε τίποτα.

Η Τσέλσι συνεχίζει την κατηφόρα στο πρωτάθλημα, αφού γνώρισε νέα ήττα, αυτή τη φορά από τη Γουλβς εντός έδρας με 4-2. Κάπως έτσι η ομάδα του Λονδίνου βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας, όμως είναι κοντά στις θέσεις που θα οδηγήσουν στην Ευρώπη στο τέλος της σεζόν. 

Μετά από τη λήξη του παιχνιδιού, ο τεχνικός των «μπλε», Μαουρίσιο Ποτσετίνο κλήθηκε να υπερασπιστεί τους ποδοσφαιριστές του για την κριτική που δέχονται. Ο Αργεντινός προπονητής λοιπόν σχολίασε ότι είναι άδικα τα όσα λέγονται, ενώ αναφέρθηκε και στην ήττα της Λίβερπουλ από την Άρσεναλ, λέγοντας ότι δεν άκουσε κανέναν να μιλάει για αυτό το αποτέλεσμα. 

«Όταν η προσδοκία είναι διαφορετική με την πραγματικότητα, είναι δύσκολο. Όταν χάσαμε από τη Λίβερπουλ ήταν "μια τεράστια αποτυχία, η Τσέλσι είναι κακή". Όταν η Λίβερπουλ έχασε από την Άρσεναλ, δεν άκουσα τίποτα, ενώ είναι το ίδιο αποτέλεσμα», ήταν τα λόγια του πρώην τεχνικού της Τότεναμ

«Είπα στους παίκτες μου στη σημερινή συνάντηση, ότι τους εμπιστεύομαι ακόμα πιο πολύ. Θα σας στηρίξω περισσότερο από ποτέ. Δεν είμαι ένας φυσιολογικός προπονητής, είμαι ηγέτης», ήταν τα λόγια του στη συνέχεια. 

Σάλος με τον Πάλμερ της Τσέλσι που πήγε σε νυχτερινό κλαμπ μετά τη βαριά ήττα από τη Γούλβς
PREMIER LEAGUE

15:32 - 05.02.2024

Σάλος με τον Πάλμερ της Τσέλσι που πήγε σε νυχτερινό κλαμπ μετά τη βαριά ήττα από τη Γούλβς

Σύντομα ξέχασε απ' ότι φάνηκε τη συντριβή από τη Γούλβς ο Κόουλ Πάλμερ. Ο παίκτης της Τσέλσι μετά την ήττα της ομάδας του πήγε σε νυχτερινό μαγαζί για να διασκεδάζει, προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια των φιλάθλων των «μπλε».

Αυτή η ήττα της Τσέλσι ήταν η δεύτερη σερί, μετά από την «τεσσάρα» που δέχτηκε από τη Λίβερπουλ στο Anfield την περασμένη Τετάρτη, ενώ το επόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα για τους «μπλε» είναι απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας την ερχόμενη Δευτέρα (12/2).