Σάλος με τον Πάλμερ της Τσέλσι που πήγε σε νυχτερινό κλαμπ μετά τη βαριά ήττα από τη Γούλβς
i

© PrtScr

Σάλος με τον Πάλμερ της Τσέλσι που πήγε σε νυχτερινό κλαμπ μετά τη βαριά ήττα από τη Γούλβς

Γιάννης Λιβανός 15:32 - 05.02.2024

Σύντομα ξέχασε απ' ότι φάνηκε τη συντριβή από τη Γούλβς ο Κόουλ Πάλμερ. Ο παίκτης της Τσέλσι μετά την ήττα της ομάδας του πήγε σε νυχτερινό μαγαζί για να διασκεδάζει, προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια των φιλάθλων των «μπλε».

Ελαφρά τη καρδία πήρε ο Κόουλ Πάλμερ την ήττα από τη Γούλβς. Η Τσέλσι γνώρισε την Κυριακή (04/02) ντροπιαστική ήττα (4-2) από τους «λύκους» με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ματέους Κούνια να κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση, πετυχαίνοντας χατ-τρικ. Αυτός ωστόσο που δεν πτοήθηκε από την απογοητευτική εμφάνιση και συντριβή των «μπλε» ήταν ο Κόουλ Πάλμερ, που βγήκε να διασκεδάσει το βράδυ μετά τον αγώνα.

Με το εμφατικό αυτό διπλό στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» η Γουλβς προσπέρασε την Τσέλσι στη βαθμολογία, συμμετέχοντας για τα καλά πια στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο επιθετικός μέσος των Λονδρέζων λοιπόν έδειξε να μην του καίγεται καρφί για το γεγονός ότι η Τσέλσι υπέστη «Βατερλώ» μέσα στην ίδια της την έδρα. Συγκεκριμένα ο Πάλμερ βγήκε σε νυχτερινό κλαμπ, προκειμένου να διασκεδάσει, ενώ  στα social media κυκλοφορεί και ένα βίντεο που τον δείχνει να καταναλώνει (προφανώς) αλκοόλ.

Όπως ήταν φυσικό αυτή η συμπεριφορά του Πάλμερ προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια των φιλάθλων της Τσέλσι, καθώς ο νεαρός παίκτης δεν θέλησε να κρατήσει χαμηλό προφίλ μετά τη μεγάλη ήττα της ομάδας του, εξοργίζοντας πραγματικά όσους είδαν το βίντεο που κυκλοφορεί στο twitter.