Ο Ποτσετίνο έκανε... παράπονα: «Όχι δεν έχω νιώσει αγάπη από τους οπαδούς της Τσέλσι»

Μαουρίτσιο Ποτσετίνο

i

© PrtScr

Ο Ποτσετίνο έκανε... παράπονα: «Όχι δεν έχω νιώσει αγάπη από τους οπαδούς της Τσέλσι»

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο κλήθηκε να σχολιάσει τη σχέση του με τους φίλους της Τσέλσι.

Η Τσέλσι «φλέρταρε» με ακόμη μία γκέλα ωστόσο στο τέλος βρήκε τη λύση κι επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα. 

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας για την 24η αγωνιστική της Premier League, η ομάδα του Λονδίνου έμεινε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη, ο Κόνορ Γκάλαχερ ανέλαβε δράση και με δύο προσωπικά γκολ έκανε την ολική ανατροπή, με τον Φερνάντες να βάζει το... κερασάκι στην τούρτα. 

Κάπως έτσι οι «Μπλε» ανέβηκαν στη 10η θέση της βαθμολογίας με 34 πόντους, στο -12 από την πρώτη πεντάδα. Σε πρόσφατες δηλώσεις του στο Sky Sports, ο Ποτσετίνο κλήθηκε να κάνει το δικό του σχόλιο για τη σχέση που έχει με τους οπαδούς της Τσέλσι κι όχι μόνο.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: 

«Όχι δεν έχω νιώσει αγάπη, πρέπει να είμαι ειλικρινής μαζί σας. Καταλαβαίνω ότι στο παρελθόν κερδίζανε το Champions League, κέρδιζαν Κύπελλα, την Premier League. Είμαστε σε έναν τελικό αλλά δεν είμαστε σε καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα στην Premier League. Νομίζω ότι αυτήν τη στιγμή νιώθω τον σεβασμό από τους οπαδούς, τους βλέπω στο δρόμο και είναι όλοι ευγενικοί μαζί μου, αλλά δεν μπορώ να πω ψέματα».

Ο Αργεντίνος τεχνικός ανέλαβε την Τσέλσι τη φετινή σεζόν με σκοπό να επιστρέψει ο σύλλογος στην κορυφή, ωστόσο μέχρι σήμερα τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί ιδανικά.