Τα «έριξε» στους παίκτες ο Μόγιες: «Αν δε μαρκάρουν, δε γίνεται τίποτα»

Ντέιβιντ Μόγιες

i

©Printscreen

Τα «έριξε» στους παίκτες ο Μόγιες: «Αν δε μαρκάρουν, δε γίνεται τίποτα»

Πάνος Κορομηλάς • 20:07 - 11.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

Ο Ντέιβιντ Μόγιες μίλησε μετά τη συντριβή της Γουέστ Χαμ από την Άρσεναλ, αφήνοντας αιχμές για την απόδοση των παικτών του.

Η Γουέστ Χαμ δεν εμφανίστηκε ποτέ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Άρσεναλ και γνώρισε τη συντριβή με 6-0. Οι «κανονιέρηδες» βρέθηκαν σε εξαιρετική μέρα και μετέτρεψαν το τοπικό ντέρμπι σε παράσταση για έναν ρόλο. 

Από την πλευρά τους, τα «σφυριά» έκαναν ακόμη μια απογοητευτική εμφάνιση, υπέστησαν τη δεύτερη διαδοχική ήττα χωρίς να σκοράρουν και έχασαν σημαντικό έδαφος στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο προπονητής των «σφυριών» Ντέιβιντ Μόγιες σχολίασε την απογοητευτική εμφάνιση της ομάδας του. Ανέλαβε ένα μερίδιο της ευθύνης, όμως δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την απόδοση των παικτών, τονίζοντας πως δεν έκαναν όσα έπρεπε ώστε να αποφευχθεί η ήττα. 

«Ήταν μια από τις πιο απογοητευτικές μέρες μου στον πάγκο της ομάδας. Είναι μια από τις στιγμές που δε θέλεις να έρχονται, όμως ήρθε σήμερα. Έχω την ευθύνη που μου αναλογεί. 

Διαλέγω τους παίκτες που θα αγωνιστούν, όμως και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να λάβουν τις ευθύνες τους. Αν δεν μαρκάρεις, δε γυρνάς στην άμυνα και δεν μπορείς να κερδίσεις κεφαλιές... Αυτά είναι κομμάτι της δουλειάς τους. Θα πάρω τον χρόνο μου και θα δω αν μπορώ να ανατρέψω την κατάσταση».

ψ

Ακόμη, ο Άγγλος τεχνικός μίλησε για το γεγονός πως πολλοί οπαδοί της ομάδας αποχώρησαν από το γήπεδο στο ημίχρονο, ενώ η ομάδα του βρισκόταν πίσω στο σκορ με 4-0:

«Καταλαβαίνω τη συμπεριφορά τους, όμως θεωρώ πως βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση ως σύλλογος. Όταν ήρθα στην ομάδα ήμασταν στη ζώνη του υποβιβασμού, σήμερα είμαστε ασφαλείς.

«Τρομακτική» Άρσεναλ, διέλυσε τη Γουέστ Χαμ με εξάρα στο ντέρμπι του Λονδίνου!
PREMIER LEAGUE

17:56 - 11.02.2024

«Τρομακτική» Άρσεναλ, διέλυσε τη Γουέστ Χαμ με εξάρα στο ντέρμπι του Λονδίνου!

Ντέρμπι του Λονδίνου μόνο στα χαρτιά. Η Άρσεναλ συνέτριψε με 6-0 την απογοητευτική Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακός Στάδιο της πόλης και συνεχίζει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Στην όγδοη θέση πλέον τα «σφυριά», που μετρούν επτά ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις.

Έχουμε τα πισωγυρίσματα μας στη σεζόν και θα βάλουμε τα δυνατά μας ώστε να επανέλθουμε από αυτό όσο καλύτερα μπορούμε».