Όταν ο Μακτόμινεϊ προκάλεσε την οργή των οπαδών εξαιτίας του διαιτητή στο Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος (vid)

Ο Νίμπεργκ στο Μπάγερν Μονάχου - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

i

© PS Twitter & Intime

Όταν ο Μακτόμινεϊ προκάλεσε την οργή των οπαδών εξαιτίας του διαιτητή στο Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:25 - 14.02.2024

Πριν από λίγους μήνες ο Σκοτ Μακτόμινεϊ προκάλεσε την οργή των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αφορμή στάθηκε ο διαιτητής του Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος, Γκλεν Νίμπεργκ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στην έδρα του την Φερεντσβάρος, θέλοντας να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Europa Conference League. Οι Πειραιώτες θα έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο τους, ο οποίος θα επιστρέψει στα γήπεδα έπειτα από δύο μήνες. 

Η UEFA έκανε γνωστό τον διαιτητή που θα σφυρίξει την αναμέτρηση και το όνομά του αρκετά γνωστό. Ο Γκλεν Νίμπεργκ θα είναι ο άρχοντας του αγώνα, με τον ίδιο να έχει βρεθεί φέτος στις αναμετρήσεις Ολυμπιακός - Γκενκ και ΑΕΚ - Μαρσέιγ. Ο ίδιος, λοιπόν, είχε γίνει viral πριν από λίγους μήνες, με αφορμή τη σύγκρισή του με τον Σκοτ Μακτόμινεϊ.

Τι είχε συμβεί; Ο Νίμπεργκ ήταν ο διαιτητής του αγώνα ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League. Σε εκείνο το παιχνίδι, λοιπόν, οι Γερμανοί είχαν επικρατήσει με 4-3, με το τέταρτο γκολ να έχει πρωταγωνιστή και τον διαιτητή Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος.

Το σκεπτικό του Ολυμπιακού για την αναβολή, η ξεκούραση της Φερεντσβάρος και η ερυθρόλευκη ψήφος υπέρ του Παναθηναϊκού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:12 - 14.02.2024

Το σκεπτικό του Ολυμπιακού για την αναβολή, η ξεκούραση της Φερεντσβάρος και η ερυθρόλευκη ψήφος υπέρ του Παναθηναϊκού

Πως ο Ολυμπιακός έφτασε στην απόφαση για να ζητήσει αναβολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και γιατί περιμένει να κάνουν και οι άλλοι ότι έκανε εκείνος το καλοκαίρι στην περίπτωση του Παναθηναϊκού.

Πως; Λίγο πριν η Μπάγερν δημιουργήσει ευκαιρία για το 4-1, ο Μακτόμινεϊ έχασε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή και κλήθηκε να τη διεκδικήσει πίσω. Όμως ο ίδιος όχι απλά δεν μπόρεσε να φτάσει τον Ουπαμεκανό, ο οποίος και κέρδισε την μπάλα, αλλά είδε τον Νίμπεργκ να τον ξεπερνά κατά πολύ στο σπριντάρισμα. 

Το καρέ αυτό κατέγραψε ένας οπαδός στα social media, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η οργή στα σχόλια. Οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα «έχωσαν» στον Μακτόμινεϊ, για το γεγονός πως ο διαιτητής έβαλε τα δυνατά του να μη χάσει τη φάση, την ώρα που εκείνος... σερνότανε.